ROblogfest

Chiar si fara RO-ul din fata tot e evident ca-i al nostru. Trageam mai devreme un ochi p’acolo din curiozitate (da, eram curios daca m-a nominalizat careva pentru ca eu n-am de gand s-o fac singur) si am vazut cam cum stau lucrurile. Unu’ din personaje (prezent sub forma de ‘otz printr-un post p’aci) s-a inscris pe la toate categoriile, altii au fost mai “isteti” si au trecut blogurile cu diverse *-e si #-uri prin fata ca sa apara primele in lista si tot asa.

Am nominalizat si eu pe cineva si m-am carat rapid sa nu ma molipsesc.
Astept nerabdator petrecerea pentru ca inca-i sunt dator c-o bere lui zoso, pentru ca vreau sa-mi masor burta cu avionaru (desi stiu c-o sa castig) si pentru ca-s nerabdator sa socializez (in “real life”) cu o PARTE din blogosfera. Cheers !

3 Comments ROblogfest

  1. nexus

    Ca la orice manifestare de la noi suspectez ca rezultatele vor fi cat se poate de “impartiale”. In cazul in care vor fi necesare si voturile “publicului” sunt curios cate IP-uri de pe Glob vor aparea pe acolo :)) (ca nu degeaba exista programe de proxy care schimba IP-ul la secunda).
    Bafta, ca macar sa ma pot mandri ca-mi “irosesc tineretile” pe un site “de renume”. :D Sau “site de site” ca sa fiu in ton cu modul actual de accentuare a calitatii. ROFL

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *