România – Franța

Băi nene, la ce meci s-au uitat ăștia de la GSP, Pro Sport și în general mai toată mass-media noastră ?

Eu am “văzut” (pentru că parțial l-am ascultat la radio cu un comentariu extrem de gay) un meci extrem de prost făcut de echipa României. Un meci în care România reușea rapid să piardă bășica de fiecare dată când încercau să înainteze în atac. În rest pasele reușite erau numai înapoi atunci când nu se împiedicau de minge sau când nu dădeau cu stângul în dreptul. Tactica de bază a lui Piți a fost aia cu “autobaza în poartă”.

Franța ar trebui să se oftice maxim pentru că n-au reușit să câștige.

Și-acu noi ne dăm rotunzi cu cât de bine a jucat echipa națională… Bafta de ieri cu Franța n-o să țină mult. Dacă România joacă atât de retras n-o sa aibă ocazii de gol. Mai devreme sau mai târziu apărarea o să facă o greșeală și-o să mai stăm încă 10 ani acasă că deh, n-am avut noroc în “grupa morții”. Nu prea mai ține cu mingea aruncată în disperare în față că poate-poate stă unu’ la pomană acolo și ne facem o ocazie de gol.

În rest mă bucur sincer pentru Olanda (a doua preferată a mea din grupa C). Sper să ajungă cât mai departe (deși ieri nu prea le dădea nimeni vreo șansă contra Italiei).

1 Comments România – Franța

  1. Bogdan

    Preferai sa ne avantam in atac si sa pierdem ?

    Sa fim seriosi, singura noastra sansa e sa ne aparam la greu si sa inscriem pe contraatac. Cu echipele din grupa noastra e singura sansa. Prefer sa castigam un meci urat decat sa pierdem un meci frumos.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *