"n-am avut noroc"

Ce ziceam ?

Parcă aud comentariile alor noștri… “N-am avut noroc”.
Mdap, n-a vrut Olanda să ne lase să câștigăm deși ei erau deja calificați și-au jucat mult mai relaxat. La fel cum n-a vrut dom’le Italia să facă egal cu Franța.

Cum era maeștrilor cu “lasă băi că Olanda n-are interesul să ajungă Italia sau Franța mai departe” ?

Hai să fim serioși. N-avem DELOC față de Euro 2008. Poate de-un Balcani 2008 da’ cre că și acolo avem șanse să ne-o furăm. Mai bine rămânem la o muiță miuță în pauzele de la biliard și de la ars gagicile care cântă prin diverse formații obscure sau prezintă Sport la TV.

Comentariu la teveu:

Suporterii români exasperați și ei în aceste momente. Încă mai speră cei mai optimiști. Moment în care, în prim-plan, un suporter român “optimist” striga “Hai băi în pizda mă-tii”.

sau

“Nu trebuie să ne plângem, este clar că nu ne-au lăsat olandezii…”

Cam asta-i mentalitatea pe la noi. “Hai că poate iese de-un egal între Italia și Franța și poate ne lasă și pe noi bulangii ăia de olandeji să câștigăm.” Mentalitate de învingător !

Gata, hai că oricum n-aveați rezervări la hotel decât până azi. Ce naiba, e scumpă cazarea pe acolo.

7 Comments "n-am avut noroc"

 1. SAF

  A zis bine un prieten, cand am primit al doilea gol: “Bravo ba! Oricum nu stiu ce cautam noi la Euro”

  Reply
 2. tb

  Știi ce nu-mi place?
  Nici atitudinea unora de genul: avem o echipă de rahat, suntem într-o grupă grea, așa că nu avem șanse…
  Nici atitudinea jucătorilor, cu miloaga lor: dă Doamne și nouă mingea la picior fix în poarta adversarului că noi suntem cu apărarea.
  Ce mi-a plăcut: atitudinea suporterilor noștrii (ăia de pe stadioanele unde au jucat ai noștrii) – indiferent de meci mai tot timpul auzeai galeria noastră.

  Reply
 3. blowfish

  Avem o echipa slaba ( si vom avea pentru mult timp cu asemenea atitudine din partea jucatorilor ) ceea ce ne face sa ne punem sperante in lucruri irealizabile. Nu aveam dreptul sa speram ca vom castiga trebuie doar sa mai invatam sa jucam acest sport.

  Reply
 4. aaa

  dar voi va dati seama ca am facut egal cu ambele finaliste ale mondialelor? asta e marea reusita. Ne plangem de un esec, cand am facut chiar prea mult pentru o echipa destul de slaba.

  in sport suntem destul de bine cotati, vedeti si clasamentele olimpice – in top 20, din 200 de tari

  daca am fi assa sus si in domeniile care chiar conteaza pentru noi toti, nu doar la ‘imaginea’ gen ‘aa,rumania, hagi, nadia’

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *