Sâmbătă ne jucăm

Cu ocazia începerii noului semestru în Academia Cisco – UPB organizăm iar un Lan Party și sperăm că va deveni un eveniment obișnuit în fiecare toamnă (suntem de abia la al doilea anișor).

Noile cursuri vor începe pe 18 octombrie iar Lan Party-ul este salva de tun care anunță acest lucru. Ne batem în mod organizat într-un mod cât mai geek cu putință. Și punem la încercare și noul Starcraft. Deși va fi interesant de aflat cum vor reacționa serverele battle.net la mai multe login-uri de la aceeași adresă IP.

Din motive ce țin de organizare și management ediția de anul acesta se suprapune cu concursul ACM la care de asemenea vom asigura logistica. Asta înseamnă muncă aproape dublă (și absolut voluntară) pentru noi sâmbătă dar sperăm din tot sufletul ca cei care ajung la Lan Party să se distreze.  Înscrierea este liberă (în limita celor 120 de locuri disponibile) și nu este condiționată de participarea la cursurile Academiei (deși ne-am bucura și dacă am găsi printre participanți persoane interesate).

4 Comments Sâmbătă ne jucăm

  1. George

    Tin serverele Battle.net. La lansarea SC II au fost 32(e posibil 16, don’t remember exactly) utilizatori on-line.
    Ideea e sa vina lumea cu patch’urile gata puse :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *