Evenimente 2012

Ca de obicei la începutul anului universitare agenda e destul de încărcată. Balamucul începe (a început deja) săptămâna asta. Prima zi de chinuri și suspine va fi vineri când organizăm AWG-ul, un LAN Party în holul EC din Automatică (parcă a 6-a sau a 7-a ediție), urmată de o serie de evenimente sâmbătă. Un tur al Politehnicii pe biciclete și role pentru bucuria hoardelor de câini vagabonzi, un Linux Install Fest unde puteți trolla cu un zâmbet aparent nevinovat cu un MacBook sau pur și simplu jucându-vă ceva pe un Windows, o dezbatere interesantă Android vs. IOS și pe final versiunea extinsă a Scavanger Hunt-ului pe care am avut plăcerea să-l organizez împreună cu un coleg în Team Building-ul de anul acesta.  Mai multe detalii pe boboc.cs.pub.ro și vă rog să scuzați găleata de greșeli de ortografie de acolo. Inginerii au privirea inteligentă dar stau mai prost la alte capitole.

Iar săptămâna viitoare este cel puțin la fel de plină. Pentru mine cel puțin săptămâna viitoare vine cu cea de-a 9-a ediție la care particip a concursului de programare ACM, etapa pe Europa de Sud-Est. Și cum zic de câțiva ani buni că e mare păcat că nu avem o promovare mai mare a acestui eveniment (e totuși un concurs de programare pe echipe la care întâlnim pe lângă echipele universităților de la noi din țară și echipe din Ucraina, Bulgaria, Serbia, Macedonia, ș.a.m.d.  Sunt copii care se chinuie timp de 6 ore să câștige o etapă intermediară a unui concurs organizat de IBM (în vremurile bune aveam chiar stații IBM pentru concurs).

Eu, împreună cu echipa Academiei Cisco ne vom implica direct în organizarea AWG-ului și a ACM-ului. Și promit să postez un set de poze cu cele mai interesante prezențe feminine la aceste 2 activități dacă văd știrea asta preluată și de alte bloguri sau măcar pe amărâtul ăla de twitter. Nu dăm pișcoturi dar considerați că faceți o faptă bună la fel cum facem și noi muncind voluntar la organizare.

 

 

3 Comments Evenimente 2012

 1. nexus

  Dezbatare Android vs. iOS? Deja vad sange pe toti peretii… :)) Si ca sa nu crezi ca sunt impartial, anticipez ca “echipa Android” va demostra cele mai bune tehnici de “macel”. :))

  Reply
 2. FutureCCNA

  Salut,

  Off topic question pentru ca am vazut ca esti instructor Cisco : Nu am reusit sa ma pregatesc cat as fi vrut pentru examenul final CCNA, asa ca ma gandeam sa dau doar ICND1 iar apoi sa dau ICND2. Care este perioada in care expira ICND1 / in care pot da examenul ICND2 pentru a obtine certificarea CCNA ? Multumesc in avans.

  Reply
 3. Meekuu

  În primul rând nu te sfătuiesc să dai CCNA-ul în “două rate”. Nu faci decât să dai de 2 ori banii pe examen și nu câștigi mai nimic (ICND2-ul nu e “jumătate” de materie ca să zici că scapi de-o grijă).
  Iar ca să răspund la întrebarea ta, poți să dai ICND2 în 3 ani după ce-ai dat ICND1.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *