Scrubs

Mă uitam în weekend la ultimele (4-5) episoade din Scrubs. Sunt cele din ultimul sezon (8) pe care le tot las să se adune ca să le văd mai “la pachet”.

Serialul ăsta mi-e tare drag pentru că este amuzant fără să treacă peste anumite limite. E o senzație deosebită pe care n-o pot explica și va trebui să vedeți serialul (cap-coadă) ca să înțelegeți treaba asta. De ce zic “cap-coadă” ? Păi pentru că personajele evoluează, se maturizează (sau nu) dar rămân la fel de apropiate de noi telespectatorii.

Dacă BSG este cel mai bun serial dramatic pe care l-am văzut vreodată, Scrubs este cel mai bun serial de comedie. Asta că tot era un dialog în ultimul episod din BSG (ce-i drept, relativ la muzică) :

– It made me feel happy and sad all at the same time.
– The best ones do.

Ei, ultimul sezon din Scrubs are efectul ăsta mai mult decât celalalte. Poate și pentru că, odată încheiat, ne luăm adio de la Scrubs. Păcat…

Leave a Reply

5 Comments

 1. ai grija ca e sezonul 8, chiar daca sezonul 7 a avut doar 11 episoade din cauza grevei. si s-ar putea sa mai continue un sezon sau mai multe, dar fara unele personaje principale, probabil cu rezidenti noi, desi nu mi se pare o idee asa buna.

 2. Imi pare rau ca se termina. Si mie-mi place. E filmul perfect sa umpli o seara, sau la care sa te uiti atunci cand mananci :)

 3. CristiG

  Total de acord cu tine in legatura cu BSG (de ce nu gasesc episodul 17 pe kif ?) , insa nu am vazut pana acum Scrubs. Oricum, un serial bun trebuie sa se termine relativ repede. Daca dureaza 10 ani, tinde sa isi dilueze calitatea :)

  PS: corect se spune “ultimele”, nu “ultimile” :P

 4. Subscriu la părerea despre Scrubs. Cel mai simpatic serial de comedie din ultima perioadă (lungă). Singurul care mi-a mai plăcut la fel a fost Friends. Și, tot în perioada asta, Two and a half men (dar ăla deja e altă mâncare de pește)…
  Și, da… păcat că se termină (abia s-au hotărât să facă și sezonul 8, că inițial voiau să-l termine cu s.7).

 5. Da, un serial bun, pacat ca se termina…
  E aproape ca senzatia care o am cand urmaresc M*A*S*H* si stiu ca sezonul 11 a fost ultimul :(

Next ArticleBirocrație