se răspândește…

Am insistat eu să nu primesc link-uri de la cei care sprijină campania ci să pună imaginea cu link către propriul post care conține nemulțumirile lor dar degeaba. Tot e bine că pot să-i număr aici pe toți cei care au răspuns apelului meu disperat. Le mulțumesc.

Denisa (autoarea primelor butoane care promovează campania) Mai există un logo creat de wishmaster (îl puteți vedea în postul meu )

Kill Me și de la el a preluat-o și Dumis și a adaptat-o pentru propriul oraș.

Avionaru

Și ultima (momentan) MoniK .

Dacă am sărit pe cineva vă rog să-mi atrageți atenția. Încă n-avem o armată dar măcar avem o idee.

4 Comments se răspândește…

 1. Apollinaire

  Un fel de Oastea Domnului, funny. Ideea nu e rea, desi cam violenta. Stii ce ma deranjeaza oarecum? Formularea, pentru ca e limitativa. “Taranul de oras” mi se pare mult mai cuprinzatoare, ca sa zic asa :)

  Reply
 2. moniK

  pai linkul e ca sa fie povestea completa! in rest, cetitorii mei stiu de ce am aderat la miscare si sunt pusa pe fapte:)
  Apollinaire are dreptate, dar daca noi suferim in Bucuresti ar fi fost aiurea sa luam atitudine impotriva ghiolbanilor din COnstanta, ca nu stim cum se manifesta, nu?
  da, sa decantam lucrurile, atunci:D dupa care, cu stindardul sus, la lupta!

  Reply
 3. Meekuu

  Având în vedere că a noastră campanie e pornită de un an aproape iar voi d’abia sunteți pe picior de plecare nu era mai corect să sune “campania promovată de noi e similară cu a voastră”. Nu de alta da’ parcă mă simt acuzat că v-am plagiat cumva…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *