Seriale

La sugestia unui student de pe la CCNA m-am uitat la Firefly. Vazusem Serenity cu ceva timp în urmă și nu prea m-a pasionat. Cam plictisitor filmul și nu a avut timp să dezvolte caracterele personajelor prea bine. Firefly în schimb mi-a placut. Serialul ăsta chiar avea potențial și l-au abandonat dupa numai 11 episoade dintr-un sezon de 14. Este un serial SF mai bun decât multe alte porcarii și avea personaje cu care puteau să jongleze destul de mișto. Pacat… Am cautat pe gogule informații despre serial și am dat peste o comunitate extrem de activă de fani ai Firefly. De unde-am aflat că în episodul 200 al Stargate SG1 s-au facut referiri la seria Firefly si la Serenity și că în primul episod din BSG se vede o nava tip Firefly undeva in fundal. Una peste alta serialul mi-a placut și mi-a parut rău că n-a avut decât 14 episoade.
Alt serial la care am început să ma uit ieri seara e Weeds. Pare funny și are o coloana sonora foarte mișto. În rest, serialele obișnuite, Prison Break, Heroes, Lost, Jericho și BSG asta până încep iar Eureka, Stargate și The 4400.

Cineva o să apară și-o sa comenteze cum că am prea mult timp liber. Adevarul e că nu prea am timp liber dar ma pricep extrem de bine să-mi fac :D.

6 Comments Seriale

 1. Alex

  ma simt complexat in acest moment…delia si oana…o sa incerc sa tin minte…dar tot am impresia ca sunt naturale si obraznice tatele ei…e gresit sa ma gandesc la asa ceva?

  Reply
 2. Meekuu

  Nu-i de loc gresit. Poate or fi da’ “experiența” în țâțe mie-mi spune altceva. Nu intru în detalii că mă face lumea obsedat și nu-s CHIAR așa.

  Reply
 3. Alex

  se pare ca momentan doar noi doi am ramas obsedati de tatele fetei…ai apucat sa vezi vreun episod din dexter? sau macar trailerul de pe youtube? cauta pe youtube dexter takes life seriously

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *