Å¢iganii.Televiziunile.și.Jiji 2006.BLOG.RO.Original.Release

Decorul: Romania, Ferentari 2006. O boxa dintr-un bloc stil cutie de chibrituri ia foc și mor 4 copii. Revolta a început ceva mai devreme când, să vezi nesimțire nu alta, Electrica a debranșat un bloc racordat ilegal. Au ieșit câteva familii in stradă și a început scandalul.

Å¢iganii de prin zonă s-au strâns rapid de prin locurile unde spargeau semințe și au trecut la incendierea unor cauciucuri. Au mai spart un geam de la o mașina de pompieri și-au așteptat cuminți sosirea televiziunilor în zona.

După care a urmat avalanșa de prostii debitată de toate televiziunile.

1. Că primaria e de vină că n-au facut anchete sociale pe la familia cu 4 copii morți. Din întâmplare știu cum stă treaba cu anchetele sociale. M-aș mira ca familia respectiva să fie trecută în evidența populației cu domiciliul acolo. Și presupunând ca ar ajunge cineva la ei, n-ar accepta în ruptul capului să lase copiii în grija unui cămin și să piardă o sursă de venit.

2. Că-i de vina Electrica că i-a debranșat și că saracii oameni nu pot sa se racordeze legal. Bullshit. Știu cât ma costă pe mine curentul electric când tin 2 calculatoare deschise în casă. Un reșou ca alea pe care le-am vazut la TV consuma mult mai mult. Baieții din camine puneau monezi in siguranțe ca să nu se mai ardă când aveau reșouri din alea. Să nu-mi spuna mie cineva că-și permit ăia să platească curentul. O să-i lege la rețea și ei n-o sa platească nimic. După care încep din nou cu sârma trasă.
3. E de vina primaria că nu a gasit de atâția ani o soluție pentru zona respectivă. Aici au nimerit-o. Deși eu ma gândesc la o soluție mai drastică și care implică benzină dacă nu-s capabil să treacă la muncă. Chiar, a fost acum ceva vreme târgul ăla de locuri de muncă pentru populația rromă. Mai e cazul să aduc aminte cum s-au prezentat rromii acolo și cum au facut tot posibilul să nu-i angajeze nimeni ?
Dupa tâmpeniile de mai sus au început să-i promoveze imaginea “Războinicului luminii” (de data asta “lumină” are o conotație specială) când Jiji s-a hotărât să le platească factura la Electrica. N-au zis ei de ce face Jiji asta da’ a zis-o Jiji mai târziu pe la be 1 TV. Că acum dacă a facut donație să-l mai ierte și aia de la Parchet. Ce naiba… Bravo Jiji. Încă 2l de benzina și la domnu’ vă rog.

O apariție de “guest star” în spectacolul ăsta ieftin a avut-o si eroul meu, Mircea Badea. Care, la o oră târzie în noapte s-a apucat să repete imbecilitațile spuse până la momentul ăla cu accente pe autoritățile care-s incapabile să gestioneze situația și pe un ton patetic, ca să mai facă o mică resuscitare “buze la anus” Partidului. Poate o să reușească și ei să treacă de pragul electoral că altfel nu le mai rămâne decât să facă alianță cu partidul lui Jiji. E singurul cu care n-au făcut până acu’.

Eu cred ca Mircea își ratează cariera în emisiunea aia. Sincer. Ia ziceți voi dacă nu i-ar sta mai bine într-o emisiune gen “Jackass” ? Idolii lui de-acum ar fi chiar și mai încântați și de ce să nu recunosc, mi-ar aduce și mie un zâmbet larg pe față. Cu banii din publicitate o să-și permită chiar să spargă cu ciocanul telefoane mobile noi și funcționale. Poate chiar un laptop.

1 Comments Å¢iganii.Televiziunile.și.Jiji 2006.BLOG.RO.Original.Release

  1. Hacky Maximus

    Nu stiu, poate asa sunt eu, xenofob, dar tiganii sunt o mare problema a societatii romanesti! Astia nu platesc taxe, nu muncesc si mai au si pretentii? Sunt bani lui Jiji Spartanul, dar mai bine ii dona unor azile de batrani sau unor case de copii. E tragic ca in Romania batranii nu au bani de medicamente si de intretinere, iar tiganii traiesc parazit pe spatele societatii si mai au si pretentii.
    Daca tot vor curent, eu propun sa-i ude cu furtul de la masina de pompieri si sa arunce aia de la Electrica pe asfalt un cablu de 10000V. Sau daca nu, sa-i bata bine si sa-i trimita la culcare.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *