SGI O²

Am dat azi prin facultate peste niste statii Silicon Graphics O² aruncate cu tot cu monitoarele lor originale. Pe unele din ele le-am vazut ceva mai demult in functiune. Stateam si ma gandeam cam cat de e-cool as deveni daca-as avea ACUM, acasa, un O² care costa la vremea lui ceva mai mult decat o masina.

8 Comments SGI O²

 1. Vlad

  Wow! Salveaza si tu un sistem original… ca e pacat! Eu foarte mult timp am cautat o carcasa dezafectata de O2 pentru un sistem mediacenter.

  Reply
 2. Meekuu

  Carcasele sunt cam zgariate si rupte pe ici pe colo. Au stat intr-o sala de laborator cu studenti de-ai patriei. Ce e mai nasol e ca ele chiar ar functiona daca nu se baga cineva sa le fure memoriile. Si nu-s DIMM-uri obisnuite ci proprietare SGI.
  Cretini…

  Reply
 3. bogd

  Hmmm…. Meekule, deschide licitatia, ca te faci cu bani de bere!!! :)

  @faithless_soul: si… esti dispus sa le donezi pentru un scop caritabil (reconstituirea unei bucati din istorie :D )? Nu stiu daca sunt compatibile cu O2-ul, dar stiu cel putin 2 maniaci care ar fi dispusi sa incerce. ;)

  Reply
 4. fxg

  Caut masini SGI / Sun / IBM / DEC de mi-au iesit peri albi si altii le arunca :(
  Daca mai apare ceva, as fi foarte interesat de modul in care pot intra in posesia lor :D La fel si cu jucarii pre-286 [cat mai vechi].

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *