ShopIT – III ( Fujitsu sau Ju-Jitsu)

Am informația că săptămâna asta sau cel târziu începutul săptămânii viitoare apare FSC N520 pe stocul celor de la Scop. Sunt extrem de curios cum o sa decurgă toată treaba…

Pentru cei care n-au habar despre ce vorbesc, să intre întâi AICI și apoi AICI.

9 Comments ShopIT – III ( Fujitsu sau Ju-Jitsu)

 1. aiurea

  Eu as mai strange vreo 200 lei si as lua un N560… De fapt asta am si facut, folosesc unul de cateva luni si ma declar mai mult decat multumit.

  PS: Ca si memoriile mele, N520-ul tau, care stii ca nu e pe stoc, figureaza pe site tot in stoc. Pentru mine asta e unul din motivele pentru care nu mai comand niciodata nimic de-acolo, pe tine ce te face sa te incapatanezi sa iei PDA-ul tot de la ei?

  Reply
 2. Meekuu

  Am auzit ca N560-ul suge bateria mai rapid. Pentru ca istetii au pus procesor mai puternic si ecran cu rezolutie mai mare dar au lasat tot baterie de 1200mAh. Cum se comporta al tau la baterie ?

  Reply
 3. aiurea

  O suge destul de rapid, ce-i drept, mai ales folosit pe GPS (30-45 min.) sau net. Una peste alta, daca-l folosesti ca sistem de navigatie pentru masina tre’ sa ai automat si charger auto, iar la utilizarea normala pe post de PDA cu nitica vantureala pe net, sunt multumit (3-4 zile, in stand by a tinut si 12 zile). Nu e stralucita bateria da’ pt. rezolutia VGA am trecut peste :D

  Reply
 4. aiurea

  nu mai fac greseala asta, stai linistit. cat despre nick, nu stiu daca inseamna ca-s aiurea in general mosule, nici weasel nu cred ca e(sti) nevastuica…

  Reply
 5. Programare Sociala

  Apropo de: “Hotărăște-te puștiu’ … Ori unu ori altu’.”

  Pana acuma imi bagam ceva in ei, si comandam rapid de la alt magazin. Sunt destui cu preturi mult mai bune decat ShopIT. In privinta garantiei nu ai de ce sa iti faci griji, este jale peste tot.

  N560 merita fata de N520, in primul rand bateria nu se consuma asa repede cum crezi tu, procesorul acela se poate underclocka daca vrei musai sa stea la 520MHz sau unde vrei tu, oricum procesorul este scalabil cand vine vorba de viteza. Sa nu crezi ca o sa iti stea el saracu mereu in full load.

  Ecranul VGA este net superior celui QVGA, adica merita cu varf si indesat, mai ales cand vorbim de 3.5 inch cat are el. Daca era un ecran de 2.8 inch s-ar fi vazut acceptabil un QVGA, dar pe 3.5 inch se vede jerky. Ditamai pixeloi care iti sar in ochi.

  Go for N560. Plus ca merge sa pui si WM6. Nu ca pe N520 nu ar fi posibil sa se puna.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *