Sondaj

Am primit un telefon azi referitor la un sondaj de opinie legat de IT. La telefon, o voce blonda, m-a intrebat ce retele de magazine de calculatoare cunosc. I-am raspuns Romsoft, K-tech, Best si Flamingo. M-a intrebat daca am auzit de Depozitul de Calculatoare (primul “haha” ).

Dupa care a urmat un sir de intrebari referitor la cele 4 retele de mai sus. Daca am cumparat de la ei, cam ce am cumparat, care au service bun, care din ele au vanzatori amabili, care ofera un bun raport calitate/pret, etc.

Per ansamblu am dat de inteles ca nu-s multumit de nici una din firme. La Best, Flamingo si Ultra Pro nu-s multumit de vanzatori (pe la DC n-am avut meciuri pana acum cu ei), de service nu-s multumit la nici una din ele (tre sa ma plimb prin cele mai indepartate colturi ale Bucurestiului ca sa ajung la service), la raport calitate pret sunt multumit doar de DC si de Ultra Pro iar referitor la oferta generala a magazinelor… well, avand in vedere ca de cele mai multe ori n-au pe stoc chestii uzuale nu cred ca mai e cazul sa comentez. Am primit si intrebari referitoare la prezenta pe internet a celor 4 firme. Doar site-urile celor de la Best si Flamingo sunt mai atractive vizual dar faptul ca exista discrepante majore intre oferta de pe site si oferta reala este un punct in minus. Sa nu mai punem la socoteala incapatanarea celor de la Flamingo de a tine un site realizat in asp si realizat prost. Se incarca extrem de greu.
Urmatorul sir de intrebari a fost legat de sloganurile publicitare ale magazinelor. Nu l-am retinut decat pe cel de la Ultra Pro cu “ultrabuni in calculatoare” care a fost chiar inspirat. In rest nu mi-a sunat nici un clopotel la nici un alt slogan.

Sper sa faca ceva util cu datele astea ca m-am cam saturat de firme care vand doar becuri colorate de pus in carcase si au vanzatori care-mi spun ca “n-avem switch-uri da’ avem un router care-i mai ieftin si face acelasi lucru” (faza autentica de la Best din magazin).

1 Comments Sondaj

  1. Maurice

    prin acel sadic à¢â‚ ¬Ã…“hahaà¢â‚ ¬Ã‚  te’ai exteriorizat :D traiasca sondajele si vezi sa n’afle prietena de telefonul primit :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *