Gata și cu vacanța asta. A fost nițel prelungită de zapada care ne-a luat pe toți prin surprindere dar până la urmă am ajuns acasă. Ce-am făcut în tot timpul ăsta ? Păi hai să le iau pe rând :

– am băut vin și șampanie

– am mâncat sarmale

– am colindat prin magazinul Real din Galați (mult mai mare, mai curat și mai civilizat decât cel din București)

– am alergat să caut roller pentru țigări și tutun la punguliță pentru a face un mic amestec. Am găsit. Am fumat.

– am stat cu morcovul pentru drumul de întoarcere (am gume de vară pe mașină).

– am făcut un maraton Scrubs (sezoanele 5 și 6).

– m-am jucat Travian.

Cam asta am făcut timp de 7 zile. Relaxat, calm, fără să deschid mail-urile, fără să răspund la telefoane (excepție făcând telefoanele părinților care au anulat o bună parte din efectele vacanței).

Pe drumul de întoarcere am venit pe A2. Eram cu un ditai morcovul cu tot cu iepure dar s-a dovedit că m-am înșelat. Mai jos e o poză făcută pe A2.

A2

În București lucrurile nu stăteau tot așa. Pe Th. Pallady munți de zăpadă pe margine, asfaltul plin de mâzgă. La 5 minute de casă am reușit să intru în mașina unuia oprit la semafor. M-am suit cu toate kilogramele mele pe frână și-am alunecat grațios 10-15m până m-am oprit în ăla. La mine suportul de plastic pentru numărul de înmatriculare – spart și bara nițel murdară de plasticul negru de la spoilerul lui. La el, spoilerul rupt și parcă și nițel îndoită aripa stânga spate. În mașina din față, 2 inși mai închiși la culoare și-una cu gura mare care a început să-njure. Ei că hai să le dau bani să-și facă spoilerul și sa aranjam. Eu nu. La poliție tată că de aia am RCA-ul făcut. După câteva ore bune de așteptat pe la poliție am aflat și motivul pentru care cei 2 insistau să le dau banii pe spoiler și să nu mai trecem pe la poliție. N-aveau RCA-ul valabil. Å¢in pe această cale să mulțumesc d-lui polițist Lupu Leonard ( cu greu m-am putut abține să nu râd) pentru fair-play-ul de care a dat dovadă amendându-mă pe mine cu 200 RON și 3 puncte pe permis și mustrându-l părintește (doar) pe celalalt șofer care nu avea ce căuta pe drumurile publice fără RCA. Yeah, poliția română e EXTREM de capabilă.  Mi-am asumat vina pentru accident, lucrurile au fost destul de clare. Dar mă bucură să văd modul în care-și fac treaba ai noștri Garcea.

Și cam asta a fost în mare vacanța de revelion. Acu’ începe treaba.