The end.

Gata și cu vacanța asta. A fost nițel prelungită de zapada care ne-a luat pe toți prin surprindere dar până la urmă am ajuns acasă. Ce-am făcut în tot timpul ăsta ? Păi hai să le iau pe rând :

– am băut vin și șampanie

– am mâncat sarmale

– am colindat prin magazinul Real din Galați (mult mai mare, mai curat și mai civilizat decât cel din București)

– am alergat să caut roller pentru țigări și tutun la punguliță pentru a face un mic amestec. Am găsit. Am fumat.

– am stat cu morcovul pentru drumul de întoarcere (am gume de vară pe mașină).

– am făcut un maraton Scrubs (sezoanele 5 și 6).

– m-am jucat Travian.

Cam asta am făcut timp de 7 zile. Relaxat, calm, fără să deschid mail-urile, fără să răspund la telefoane (excepție făcând telefoanele părinților care au anulat o bună parte din efectele vacanței).

Pe drumul de întoarcere am venit pe A2. Eram cu un ditai morcovul cu tot cu iepure dar s-a dovedit că m-am înșelat. Mai jos e o poză făcută pe A2.

A2

În București lucrurile nu stăteau tot așa. Pe Th. Pallady munți de zăpadă pe margine, asfaltul plin de mâzgă. La 5 minute de casă am reușit să intru în mașina unuia oprit la semafor. M-am suit cu toate kilogramele mele pe frână și-am alunecat grațios 10-15m până m-am oprit în ăla. La mine suportul de plastic pentru numărul de înmatriculare – spart și bara nițel murdară de plasticul negru de la spoilerul lui. La el, spoilerul rupt și parcă și nițel îndoită aripa stânga spate. În mașina din față, 2 inși mai închiși la culoare și-una cu gura mare care a început să-njure. Ei că hai să le dau bani să-și facă spoilerul și sa aranjam. Eu nu. La poliție tată că de aia am RCA-ul făcut. După câteva ore bune de așteptat pe la poliție am aflat și motivul pentru care cei 2 insistau să le dau banii pe spoiler și să nu mai trecem pe la poliție. N-aveau RCA-ul valabil. Å¢in pe această cale să mulțumesc d-lui polițist Lupu Leonard ( cu greu m-am putut abține să nu râd) pentru fair-play-ul de care a dat dovadă amendându-mă pe mine cu 200 RON și 3 puncte pe permis și mustrându-l părintește (doar) pe celalalt șofer care nu avea ce căuta pe drumurile publice fără RCA. Yeah, poliția română e EXTREM de capabilă.  Mi-am asumat vina pentru accident, lucrurile au fost destul de clare. Dar mă bucură să văd modul în care-și fac treaba ai noștri Garcea.

Și cam asta a fost în mare vacanța de revelion. Acu’ începe treaba.

5 Comments The end.

 1. octavian

  cred ca te-a amendat ca nu aveai viteza adaptata pentru portiunea de drum si ca nu ai pastrat distanta regulamentara, da pe ala ca circula fara rca, l-a pupat? ce dracu au astia? ca daca erai tu fara rca si te lovea unul din spate te amendau. litera legii zice ca te “rupe pe viata” daca faci accident fara sa ai rca, dar si ca te amendeaza daca te prinde fara rca, ala nu era prins sau cum?trebuia sa ramana fara talon din start si sa fie si amendat.

  Reply
 2. nexus

  Niciodata nu e o idee buna sa raspunzi la telefoane – sansele sa nu fie o chestie care sa-ti manance ficatii sunt neglijabile.
  De politie ce mai poate fi spus? “Organul a fost la datorie”.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *