blogosfera

Nu numai eu am avut prea mult timp liber în ultima vreme. Azi, între scurte înjurături la adresa scriptului de la trafic.ro și placi de rețea picate ca prin minune, am descoperit noile realizări ale lui Jeg.

Nu s-a oprit după ce i-a adus pe Năstase, Iliescu și Ciutacu în blogosferă. Mai nou a făcut câte-un blog pentru fiecare membru al familiei Ciutacu. Mai jos un screenshot din care răzbate aroma stilului inconfundabil Jeg :

opera jeg

Așteptăm cu interes blogul mucului din nara stângă a lui Ciutacu, blogul bătăturilor lui Ion Iliescu și blogul hemoroizilor lui Năstase.

2 Comments blogosfera

 1. octavian

  panarama nu mai are limite, incredibil stimati telespectatori, incredibil bietu pusti in loc sa aiba activitati specifice varstei lui, se uita pe furis la siteuri cu sani goi si asta pentru ca “daca vreau pot sa fiu mai …”

  Reply
 2. nexus

  Un copil normal de 10 ani (clasa a IV-a) nu prea are activitati care sa merite mentionate pe un blog, dar pentru ca el este un CIUTACU si, mai mult, este chiar VLADUTUL (a se admira cum se pune accent pe faptul ca nu este un Vladut “din multime”)… se schimba RADICAL problema!!!
  Alt lingau nenorocit (JEG, ca de bietul copil de 10 ani nu stiu nimic) care pupa cururi de fosile politice. Sa ne miram de ce se intelege bine cu Ciutacu “al batran”? :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *