Mda, am lenevit pe aici. In timpul liber apuc să mă uit și eu pe la un serial ceva sau să mai stau cu prietena iar în rest alerg de la clasele de ccna la diverși clienți mai mult sau mai puțin “satisfăcuți”. Între timp observ cu stupoare că Firestats a ajuns de la versiunea 1.1.5 la 1.1.8 (wtf ? ) și că tot mai multă lume adera la campania mea violentă.

Problema principală e că eu nu sunt un tip violent. Din contră, dimensiunile îmi permit să fiu pacifist. De obicei numai gura-i de mine și pot să număr bătaile din viața mea pe degetele de la o mână. Campania are un mesaj violent din cauza frustrării acumulate vis-a-vis de locuitorii prea-frumoasei noastre patrii. Am scurte ieșiri violente (cum ar fi ieșirea în stil pogo din metrou la Unirea sau strivirea picioarelor la coborârea din autobuz) dar cam atât. Mi-aș dori ca mesajul să fie mai subtil. Să fie mai mult ironic decât violent și să ajungă să însemne ceva.

1. Revenind la titlu, nu înțeleg cum pot să poarte bărbații gecile alea cu glugă de blană/puf/pene. WTF ? E de-a dreptul gay. Nu critic de obicei modul în care se îmbracă alte persoane pentru că nu mă interesează prea mult. Și mie îmi place să mă îmbrac cât mai comod posibil și probabil că aș umbla în boxeri dacă n-ar trebui să mai și ajung prin diverse locuri unde ar fi ciudat să apar așa (ca de ex. la clasele de ccna). Să ne înțelegem, dacă umblau în fustă era mai normal. “Libertatea” de mișcare a “bijuteriilor” poate scuza chestia asta. Da’ să-ți încadrezi fața nerasă în guler/glugă de blană ? This is wroong !

2. Ați observat cât de nasol e să urci scările de la metrou de la Unirii după ce-ai ieșit din metrou ? Cât de ciudat e să fii nevoit să-ți sincronizezi pașii cu câte-o gospodină cu sacoșe, cu câte-o puștoaică cu blugii care lasă să se vadă crapatura bucilor sau cu câte-un bătrânel cu baston ? Să fii grăbit dar să n-ai pe unde să ocolești mulțimea ? Și colac peste pupăză să mai vină și valul de călatori de la magistrala cealaltă și să se îngrămădească pe scările devenite brusc neîncăpătoare. Mă uitam azi la 300 și la scena în care spartanii îi împing pe persani de pe faleză am avut brusc imaginea scarilor de la metrou.

O să închei tot legat de campanie. Nu vă speriați, hosting-ul nu cade din cauza “miilor” de vizitatori (asta că tot am primit mail-uri de îngrijorare). Se mai întâmplă să pice serverul din Roedu care asigură routarea pe la noi.

Ah, și încă aștept idei de logo-uri și imprimeuri pentru tricouri.