Today I hate

Mda, am lenevit pe aici. In timpul liber apuc să mă uit și eu pe la un serial ceva sau să mai stau cu prietena iar în rest alerg de la clasele de ccna la diverși clienți mai mult sau mai puțin “satisfăcuți”. Între timp observ cu stupoare că Firestats a ajuns de la versiunea 1.1.5 la 1.1.8 (wtf ? ) și că tot mai multă lume adera la campania mea violentă.

Problema principală e că eu nu sunt un tip violent. Din contră, dimensiunile îmi permit să fiu pacifist. De obicei numai gura-i de mine și pot să număr bătaile din viața mea pe degetele de la o mână. Campania are un mesaj violent din cauza frustrării acumulate vis-a-vis de locuitorii prea-frumoasei noastre patrii. Am scurte ieșiri violente (cum ar fi ieșirea în stil pogo din metrou la Unirea sau strivirea picioarelor la coborârea din autobuz) dar cam atât. Mi-aș dori ca mesajul să fie mai subtil. Să fie mai mult ironic decât violent și să ajungă să însemne ceva.

1. Revenind la titlu, nu înțeleg cum pot să poarte bărbații gecile alea cu glugă de blană/puf/pene. WTF ? E de-a dreptul gay. Nu critic de obicei modul în care se îmbracă alte persoane pentru că nu mă interesează prea mult. Și mie îmi place să mă îmbrac cât mai comod posibil și probabil că aș umbla în boxeri dacă n-ar trebui să mai și ajung prin diverse locuri unde ar fi ciudat să apar așa (ca de ex. la clasele de ccna). Să ne înțelegem, dacă umblau în fustă era mai normal. “Libertatea” de mișcare a “bijuteriilor” poate scuza chestia asta. Da’ să-ți încadrezi fața nerasă în guler/glugă de blană ? This is wroong !

2. Ați observat cât de nasol e să urci scările de la metrou de la Unirii după ce-ai ieșit din metrou ? Cât de ciudat e să fii nevoit să-ți sincronizezi pașii cu câte-o gospodină cu sacoșe, cu câte-o puștoaică cu blugii care lasă să se vadă crapatura bucilor sau cu câte-un bătrânel cu baston ? Să fii grăbit dar să n-ai pe unde să ocolești mulțimea ? Și colac peste pupăză să mai vină și valul de călatori de la magistrala cealaltă și să se îngrămădească pe scările devenite brusc neîncăpătoare. Mă uitam azi la 300 și la scena în care spartanii îi împing pe persani de pe faleză am avut brusc imaginea scarilor de la metrou.

O să închei tot legat de campanie. Nu vă speriați, hosting-ul nu cade din cauza “miilor” de vizitatori (asta că tot am primit mail-uri de îngrijorare). Se mai întâmplă să pice serverul din Roedu care asigură routarea pe la noi.

Ah, și încă aștept idei de logo-uri și imprimeuri pentru tricouri.

6 Comments Today I hate

 1. nexus

  Nu putem pricepe noi ce e “trendy” si “d-aia” nu putem sa intelegem ce e atat de “cul” in gecile de cocota masculina. Scuze, cu gluga bordata de blana (vatelina mai degraba ca m-am uitat atent la unul si se vedea fibra sintetica).
  Daca am intelege asta, am putea sa vedem si rostul pantalonilor facuti din saci reciclati in care ii mai vad pe unii alergand si ma apuca rasul.
  Asta e – sunt “batrani si retrograzi”. Trebuie sa ne impacam cu asta.
  Si chiar nu e recomandat sa tii “bijuteriile” prea strans sau la caldura prea mare. Afecteaza fertilitatea.
  Deci “bonus” – “geniile” se vor inmulti. Ce ma bucur…

  Reply
 2. Magda

  Hahaha…doamne cat de cunoscut e punctul 2, doar ca actiunea se petrece la victoriei. Mie imi e frica de masa aia imensa de oameni. Doamne fereste sa apara vreun motiv de panica in momentul ala; cred ca jumatate din ei mor calcati in picioare. Eu am invatat la care usa trebuie sa ma urc ca sa fiu in dreptul scarilor cand cobor, si scap usor, insa tot mi se face pielea de gaina cand ma uit in urma si vad puhoiul imbulzindu-se catre scari…ma astept sa aiba flux si reflux :) Cel mai tare e cand ne sincronizam cu metroul din sens opus si sunt de doua ori mai multi oameni pe acelesi scari amarate. Cred ca as putea sa scriu o carte despre calatoria cu metroul prin bucuresti intr-o buna zi.

  Reply
 3. MoniK

  pe mine ma irita scarile rulante si cand nu e multa lume, iar cei care sunt pe trepte nu tin cont de pasii aceia galbeni desenati cate doi, pentru cine vrea sa stea in loc, sau cate unul, pentru cine se grabeste. Iar daca e inghesuiala ma ingrozeste ideea ca fundul celui dinaintea mea e aproape in dreptul nasului meu. Na, obsesii de ciudata;)

  Reply
 4. alexis

  Fiind odata cu niste prieteni si grabindu-ne am luat-o pe banda care cobora desi noi trebuia sa urcam, dar era full aia
  Va sfatuiesc sa incercati, o sa va simtiti marfa cand ajungeti sus :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *