Today I hate…

1. Yahoo Messenger Update. Care, deși la instalarea inițiala i-am dat să NU instaleze search bar și alte tâmpenii, la update-ul automat (caruia i-am dat din neatenție OK) a instalat tot. Na bă fraiere că te-am păcălit mi-a zis el și scurt, mi-a bagat toate rahaturile.

2. Tot articolul, dar mai ales bucata asta

Tanarul Victor Faur, cel care a spart codurile de acces a 150 de computere guvernamentale din Statele Unite, este, cu siguranta, un tanar briliant. Ca hacker, este perfect adaptat irealitatii imediate a internetului. Este, prin urmare, internautul ideal, pentru care mediul virtual este o extensie magica a propriei sale realitati subiective si care, pana ce a interactionat cu autoritatile americane, care i-au reamintit ca trebuie sa prezinte in fata judecatii un corp (Habeas corpus ad faciendum et recipiendum) s-a bucurat de iresponsabilitatea divina de a avea o existenta, fara responsabilitatea de a purta un corp. In mod paradoxal, pe internet, habeas corpus este restabilit numai atunci cand politia e pe urmele tale.

din EvZ-ul de ieri, articol care mi-a produs o constipație azi dimineață, când nu era cazul. Cum poți să-i explici unui profesor de fizică faptul că, tânărul respectiv nu-i nici pe departe briliant. Și că bate câmpii cu grație vis-a-vis de un subiect despre care ar trebui să aibă câteva idei. Uite, încerc c-o analogie (ca la studenții mei de la CCNA). Ceea ce-a făcut puștiul este echivalent cu ceea ce făceau adolescenții în urmă cu câțiva ani când scriau cu spray-urile cu vopsea “Muie Dinamo” pe zidurile Universității București. Exact ca și în cazul “tânărului briliant”, au folosit o unealtă găsită pentru a distruge o proprietate. Got it now ? Dacă doriți să vedeți tineri inteligenți căutați-i pe ăia care pleacă într-o veselie din țară să studieze prin alte părți, pentru că la noi, unii profesori din mediul universitar încă au impresia că se mai folosește la scară industrială hârtia milimetrică.

3. M$ as in Microsoft. Căutam informații referitor la data când va aparea Vista în MSDN AA pentru că eram nerăbdător să ajung Beta Tester pentru Microsoft. Am aflat că nu prea curând. Dar, printre altele, am dat și de asta :

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Site-ul e asta : http://reg.studentclub.ro .

3 Comments Today I hate…

  1. Andrei

    Tocmai ma pregateam sa intreb cum mai poti fi beta tester.. pana am vazut ca era un link stricat acolo care ascundea adevarul :)
    Din ce am vorbit cu ei, se laudau ca va fi disponibil imediat.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *