Vacanta

Dupa saptamani de chin impanate cu spargeri, politie, amprente, montari de sisteme de alarma, comenzi pentru calculatoare, reinstalari de servere si multe alte chestii la fel de placute, vine si o mica vacanta. Inca-i spun “vacanta” pentru ca nu-mi place cum suna “concediu”. Suna a “ai ajuns la varsta la care incepi sa muncesti pana la 60 de ani, mai ai 5-6 ani de pensie si dupa aia groapa”. Deprimant. “Vacanta” e mult mai ok.

Asaaaa….. o sa plec la bai… :D. Neah, nu inca. Poate la anu’. Anul asta o sa merg tot in Marginimea Sibiului. O zona extraordinar de frumoasa. Sibiul e unul din orasele mele preferate. Are cele 3 lucruri care-l fac sa fie pe sufletul meu. Arhitectura orasului vechi, oameni politicosi si multe terase. Am de gand sa stau cu burta la soare, sa beau bere si sa ma relaxez fara sa fiu nevoit sa fac un ssh pe vre-un server. Probabil ca perechea mea nu ma va lasa sa stau cu burta la soare si va dori sa se plimbe. Well, gasim noi o solutie de compromis. Ne plimbam pana la prima terasa.

De 3 ani mergem la aceeasi pensiune. Am nimerit acolo gasind date despre pensiune pe internet. Ne-a placut atat de mult in primul an incat ne e greu sa mergem in alta parte. Le-am promis oamenilor ca le fac un site sa le aduca clienti. M-am tinut partial de cuvant (site-ul a stat vre-un an pe home.ro). Nu m-am mai ocupat de chestiune dar nici ei n-au simtit lipsa unui site. Le-am facut reclama in schimb de cate ori am avut ocazia. Promit sa postez cateva poze cand ma intorc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *