Wanker

Exista un personaj mai proaspat (chiar mai proaspat decat mine) aparut prin “comunitatea” celor cu jurnale online. Nu-i dau numele dar o sa-l ghiceasca majoritatea din descriere si poze. Ce face pustiu’ (pentru ca nu-i dau mai mult de 20 de ani) ? Pai in principal gaseste pe diverse bloguri materiale interesante si le pune pe la el. Evident fara vre-un cuvant despre sursa unde a gasit el respectivele informatii. Mai mult decat atat, comenteaza in draci pe majoritatea blog-urilor. Chiar daca nu prea e la subiect, chiar daca vorbeste tampenii, el posteaza comment-uri pentru a se face remarcat.

Azi dimineata mi-a atras atentia zoso de chestia asta :

little moron

Nu l-am taiat din firewall pana acum pentru ca mi s-a parut inofensiv. Si-a cerut scuze dupa faza cu jocul si m-a trecut ca sursa desi nu asta ii cerusem neaparat (i-am zis sa treaca ca sursa macar site-ul pe care l-am trecut si eu ca sursa). Nu l-am taiat desi a mai preluat o chestie gasita de mine pe net (aia cu cele 10 adrese de domenii – eu postez pe 3 Nov. si pe 5 apare si la el :D). Aici a avut macar bunul simt sa treaca site-ul sursa (proababil ca a realizat ca-i deja penibil s-o treaca ca fiind a lui ).

Da’ in momentul in care-si permite sa ma injure fara sa ma cunoasca l-am ars. DROP in iptables si filtrat ca referer. Asta ca tot e marcat ca sursa de spam de Akismet cand comenteaza
Fuck off wanker !

4 Comments Wanker

  1. Meekuu

    Eh…si daca se apuca de folosit proxy o sa ma puna la munca sa-i filtrez pe aia care intra cu proxy transparent. Ma indoiesc ca-si permite sa foloseasca un proxy ca lumea, anonim.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *