După o săptămână crâncenă, muncită pe brânci prin poli, cu certuri (am luat nițel de gât un electrician, angajat al UPB după ce-a început să mă înjure), cu diverse probleme și cu încă multe zile de tras (noroc că plec în concediu), m-am relaxat aseara/azi-noapte/azi  cu instalarea Windows 7 Professional, versiunea finală (thanks to MSDN AA).

Aveam emoții rulând o versiune RC și am preferat să trec pe ceva final sperând că voi evita eventualele probleme. Big mistake. Pe versiunea mea de Windows 7 ( RC build 7127) aveam instalat Kaspersky Internet Security 2009. Care mergea foarte bine. Excelent chiar. Pe versiunea finală Pro, pixu. Nu poate porni serviciul din motive de incompatibilitate. Pe versiunea RC mi s-au instalat toate driverele din prima (inclusiv video). Pe Pro am fost nevoit să caut un driver vechi de pe Lenovo pentru Quadro NVS 140M și-a trebuit să-l rulez în compatibility mode (Vista SP2). Și tot așa.

Nici nu știu pe cine să înjur. Pe Microsoft sau pe cei care ar fi trebuit să dezvolte drivere și aplicații compatibile (că doar au avut la dispoziție versiuni RC de ceva vreme). Deocamdată mă înjur pe mine c-am fost fraier.