Azi (12 august) se împlinesc 3 ani de când m-am apucat de sportul ăsta care se cheamă blogging. Cu mai multă pasiune la început, ușor naiv, ușor sceptic în ceea ce privește viitoarea audiență și convins (deși mă mai gândisem și înainte la asta) de zoso să mă apuc să fac treaba asta. Pe vremea aia eram comentator mult mai constant și prezent pe blogul lui. Ceea ce nu mai pot spune acum.

În 3 ani ne-am schimbat amândoi (și eu și blogul). Rămâne de văzut dacă în bine sau în rău. Cert este că în mod clar nu mai am atât de mult timp liber pentru asta deși uneori am idei de articole. Pur și simplu se pierd printre alte idei și rar apuc să le notez undeva. Am cunoscut oameni interesanți datorită blogului (deși o bună parte doar virtual), oameni cu care-mi face plăcere să mă întâlnesc și să schimb 2-3 vorbe. Am întâlnit și idioți și mă bucur că nu am o audiență mai numeroasă pentru că în mod sigur aș fi atras și mai multe personaje de genul ăsta. Am crescut relativ constant și cei ~460 de abonați la feed mă bucură destul de mult având în vedere numărul relativ mic de comentarii stupide primite. Putea fi mult mai rău.

De ce 3×10 ? Păi pentru că azi mai sărbătoresc ceva. Împlinesc 30 de ani, schimb prefixul, îmi cresc brusc fire de păr alb și barba îmi devine sură. Deși constat pe zi ce trece că-s departe de-a fi complet maturizat. Îmi place încă să mă copilăresc și nu mi-am asumat prea multe responsabilități. Și nici n-am intenția s-o fac în viitorul apropiat.

Astea fiind zise, “Happy birthday to us !”

De bere o să mă bucur de miercuri-joi încolo când o să plec în concediu. Deocamdată savurez munca.