De ceva vreme dețin domeniul clubcisco.ro. Prima/primele versiuni ale acestui blog au purtat în coadă domeniul clubcisco.ro. Domeniul principal a plecat de la o idee/discuție avută cu ceva ani în urmă de-a creea o comunitate cât mai deschisă în jurul instructorilor de la Academia Cisco – UPB.

Între timp a curs multă apă pe Dâmbovița, s-au mai schimbat și oamenii și opiniile lor și ideea a fost abandonată parțial într-un sertar. Una din promisiunile pe care mi le-am făcut la începutul acestui an a fost că voi încercă să aduc la lumină proiectul ClubCisco. Și-l aduc în forma asta, pentru că, o perioadă cel puțin, mă voi ocupa de el singur. Un forum de “rețeliști”, un forum unde oamenii tehnici pot cere un sfat (și stați liniștiți, vor exista persoane capabile să ofere sfaturi, nu vă bazați numai pe mine), un forum unde se pot discuta și alte subiecte, un forum unde oamenii din exterior pot lua un prim contact cu (o parte cel puțin) instructorii unei Academii Cisco. Chiar dacă în perioada asta sunt prinși cu începutul unui nou semestru, vor exista oameni dispuși să dea o mână de ajutor.

De ce în formatul unui forum și nu un portal. Pentru că nu am nici timpul nici exercițiul necesar de-a crea un portal care să facă față “criticilor”. În plus, formatul de forum mi se pare cel mai potrivit scopului meu.

Încă mai este de lucru pe ici pe colo, încă mai trebuie cizelat, urmărit, încă nu are moderatori sau administratori dar am mers pe ideea “If you build it, they will come” ca să parafrazez (nițel mai la plural) un film cunoscut. Prin urmare, vă aștept. Astfel voi fi și forțat de împrejurări să “mențin” proiectul.