1 an

Ieri (12 Aug. ) blogul (There are currently 530 posts and 1,644 comments, contained within 8 categories.) a împlinit 1 an . Și eu 28. Am reușit să stau departe de calculator aproape toată ziua. În urmă cu un an și câteva ore scriam primul post pe blog.

La un an distanță stau în casă nouă cu prietena și mă pregătesc și de-o mașină. Mai deștept nu știu dacă sunt iar mai înțelept n-o să mă consider niciodată. Încă sunt un copil mare din multe puncte de vedere. Și mă simt bine în pielea mea.

Apropos de copil, mâine (dacă am timp) vă arat și ce-am primit cadou.

12 Comments 1 an

 1. ovi

  La multi ani! Asta e cea mai mare realizare pt orice calculatorist, sa stea cat mai departe de calculator de ziua lui. Aaaaa….. si de craciun, si de anul nou :)….si…

  Reply
 2. E-nigma

  La multi.. ce vrei tu, ani, bani, masini, pinguini.. si ai parte de tot ce-ti doresti si-ti trebuie si sa fii mereu iubit!
  PS eu am reusit sa nu ma ating DELOC de calc si nici de tel in ziua aia.. pur si simplu le-am lasat acasa!

  Reply
 3. ovi

  “Un portal cu stiri, forum si articole din acest domeniu. Am cumparat domeniul si inca suntem la pasul 1 (1,2 cu aproximatie). Desi inca mi se pare o idee buna si sunt oarecum motivat sa continui munca la acest site, inca nu am un minim de persoane care sa sprijine proiectul.”

  Scriai atunci asta. Despre ce site era vorba?

  Reply
 4. adi3112

  Ontopic : La multi ani!

  à¢â‚ ¬Ã…“Un portal cu stiri, forum si articole din acest domeniu. Am cumparat domeniul si inca suntem la pasul 1 (1,2 cu aproximatie). Desi inca mi se pare o idee buna si sunt oarecum motivat sa continui munca la acest site, inca nu am un minim de persoane care sa sprijine proiectul.à¢â‚ ¬Ã‚ 

  Cred ca despre http://www.clubcisco.ro este vorba.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *