Marean, ciocu' mic

Îmi întrerup liniștea cauzată de oboseală, lene, stres (mai e nițel și iau concediu) ca să comentez o știre de pe la TV. Aia în care Marean “Almanahe” Vanghelie face gălăgie vis-a-vis de contractele de salubrizare. Știu cum arăta prin sectorul 6. Se poate mult mai bine. Văd în fiecare zi acum cum e în sectorul 3 și îmi place ce văd. Cred că-i cel mai curat sector din București.

Lucruri pe care nu pot să le spun despre sectorul 5. Și nici despre sectorul 2 al cărui primar este tot un nene ex. PSD. Sunt cele mai mizerabile sectoare din capitală. Și dacă primaru’ nu e în stare să facă ordine în ograda proprie și să iasă așa în evidență își folosește gura. Deh, are bunică-mea o vorbă, “gura bate curu’ “.

P.S. Îmi cer mii de scuze față de cititorii mei. Pur și simplu nu mă mai simt în stare să scriu zilnic. Sunt ca un zombie care se îndreaptă cu mâinile întinse spre concediu. Aștept o urmă de înțelegere din partea voastră… :P

3 Comments Marean, ciocu' mic

  1. nexus

    Banii de la primarul Vanghelie se duc pe “kituri” de 4 mici si 1 bere cand e miting PSD. Asa ca de unde bani si pentru salubrizare???

    Vacanta placuta LIPSITA de orice evenimente ca doar de cate ori patesti ceva bun?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *