A&C & Pirateria

Acum cateva zile aparea la zoso anuntul referitor la conferinta de presa organizata de A&C cu ocazia inceperii campaniei “STOPirateria”. Pana aici toate bune si frumoase. A&C e distribuitor de produse Autodesk in Romania, Autodesk e membru BSA asa ca e oarecum normal.

Ce mi se pare oarecum putred in povestea asta e ceva legat de reclama de mai jos. Reclama de mai jos a aparut in mai multe ziare astazi.

Reclama A&C

Dupa cum se poate observa cu ochiul liber (daca va straduiti nitel si dati click pe thumbnail si reusiti sa cititi mesajul de sub poza) A&C se ofera sa consilieze pe cei interesati in vederea legalizarii sau a incheierii unui contract de legalizare. Deja suna a biznis tipic romanesc. Autoritatile statului fac pe “bau-bau” si anunta o campanie antipiraterie iar o firma isteatza sta la colt si-i consiliaza pe cei care nu vor sa fie prinsi de “bau-bau”.

Asta suna fix ca afacerea aia cu licitatia pentru compania de taxi care urma sa deserveasca aeroportul Otopeni. Cerintele pentru licitatie nu erau respectate decat de Fly-Taxi. A naibii coincidenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *