Try Flock

Uitandu-ma peste lista celor care au intrat de curand pe blog am observat (pe langa iconitele de Firefox, IE si Opera care sunt cele mai frecvente) o iconita complet necunoscuta mie. Something called “Flock”. Am trecut peste faptul ca nu suna tocmai “cusher” in limba romana si fiind foarte curios din fire, am intrat pe pagina de net.

E vorba despre un browser care, la prima vedere, arata mai mult decat ok, design curat, modern. L-am pus la descarcat si in timpul asta am mai aruncat un ochi pe acolo. E bazat pe Mozilla deci e safe, suporta extensii etc…

Plusuri:

L-am instalat si am apreciat faptul ca-ti instaleaza direct si flash-player-ul. Dupa care m-a intrebat de contul de la flickr sau photobucket si contul de blog. Pot sa urc rapid pe photobucket din browser si pot sa drag-and-drop poze din photobucket in forumuri, post-uri de pe blog sau in alte parti. Pot sa selectez un text de undeva si sa creez rapid un post pe blog. Este foarte user-friendly si per-ansamblu arata bine.
Minusuri:

Mananca destul de multa memorie. 40MB doar cu o fereastra deschisa. Altceva deranjant n-am observat pana acum.
Daca merg si extensiile care ma intereseaza din firefox s-ar putea sa migrez o vreme pe asta. Desi, parca n-as vrea sa ma incadrez in chestia asta :

When you use Flock to do something cool, you’re a Flockstar. It could be anything you want to share with your friends or the world: a photo of your new ride or a song your band just recorded. Let us know about yourself — we might even feature you on the Flock Blog.

Ma si vad cu logo mic jos “I’m a Flockstar” :D

2 Comments Try Flock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *