After hours…

Ma plangeam acum ceva vreme pe la Zoso ca nu am prin cartier o terasa mai ca lumea sa pot iesi la o bere. Ce inteleg prin terasa ca lumea ? Pai, in primul rand, sa nu urle muzica in halul in care urla pe terasele din zona. In al doilea rand sa nu fie chiar plina ochi cu papagali. Mdap, chiar exista genul asta de terase. Una este langa blocul prietenei mele (pe langa fostul restaurant Budapesta). Mai sunt altele prin Drumul Taberei (terasa de la braduti de exemplu). Si in mod sigur mai exista si prin alte parti numai pe aici prin zona n-am gasit nici una.
De multe ori, dupa ce vin de pe la munca, mi-as dori sa pot sa ies seara la o bere cu 2-3 amici si sa discutam diverse chestii fara sa urle muzica in jurul nostru. Sa ies in papuci si in bermude dupa dusul de seara si sa stau o ora doua la taclale. Ar fi relaxant. Se mai intampla sa plec direct de la munca pe la o bere printr-una din terasele din Leu (Jeg sau cantina) dar nu e acelasi lucru. Sunt cu rucsacul si cu laptopul dupa mine, am hainele transpirate, sunt obosit si nu prea e acelasi lucru. Daca ajung acasa si plec din nou cu transportul in comun pana acolo e acelasi lucru. As prefera sa am aproape o mica oaza de relaxare. Sa faca cineva o terasa intre 3 pomi, sa nu puna muzica sau sa puna muzica buna si sa o lase incet de tot si sa nu prefere locul asta decat cateva persoane. Cat sa mearga afacerea in continuare. Promit c-o sa fiu client bun si c-o sa beau minim 2 beri pe seara.
Pana una alta maine dimineata plec langa Sibiu, in Rasinari. Si o sa fac fix ceea ce am scris mai sus. O sa ies din camera in papuci si in bermude si o sa stau la o bere. Partenera de discutii o sa-mi fie cea cu care port cele mai interesante si amuzante discutii de 6 ani si ceva incoace. Sa-mi fie de bine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *