Anunt !

Anuntam acum cateva saptamani cate ceva despre inceperea noului semestru Cisco. Acum am datele mai exacte si reiau anuntul :

 • Interviurile pentru CCNA1 vor avea loc Joi, 12 Octombrie 2006, ora 18:00, in sala EG 202. (Cine nu stie, intreaba portarul. Dar sa aiba grija sa pronunte clar EG ca de aia e portar si nu profesor).
 • Semestrul nou Cisco CCNA va incepe in data de 16 Octombrie 2006. Noile clase vor fi afisate incepand de Luni, 9 Octombrie 2006, pe site-ul www.academiacisco.ro.
 • Miercuri 11 Octombrie 2006 ora 14, in sala EG301 va avea loc o prezentare generala a Academiei Cisco. Vor fi prezenti instructorii actuali cat si fosti instructori ai academiei. Pana acum, dintre fostii instructori a confirmat participarea Catalina Lehanceanu, unul din putinii oameni din Romania (15 persoane) cu certificare CCIE.
 • Miercuri 11 Octombrie 2006 ora 18, in sala EG202 vor avea loc interviurile pentru Network Security. Informatii aditionale despre Network Security gasiti aici : www.academiacisco.ro/security.html

Cam asta e tot. Mai multe detalii va pot da atat eu cat si unul dintre colegii mei daca trimiteti un mail la adresa cisco[at]cisco[dot]ro.

5 Comments Anunt !

 1. required_name

  O curiozitate: care-i treaba cu interviul? Trebe să treci de interviu ca să poți urma cursul? E valabil doar pentru cursuri mai à¢â‚ ¬Ã… ¾avansateà¢â‚ ¬Ã‚  sau și pentru CCNA? Mersi.

  Reply
 2. Meekuu

  E valabil si pentru CCNA si pentru cursuri mai avansate. “Interviu” inseamna o discutie libera cu studentii din care incercam sa ne dam seama de cunostintele lui, de motivatie, de cunostintele de limba engleza, etc.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *