Miroase a toamna

P’afara a cam inceput toamna. N-am de gand sa devin poetic. Bine… hai doar un pic… Degeaba cad frunzele daca afara-i frig si i se face mica si zbarcita lui Adam.

Acum am distrus orice sansa de a scrie un post poetic despre toamna.

Toamna inseamna in primul rand ca s-a dus cu vacanta (inca ii zic “vacanta” concediului). Inseamna ca urmeaza cel putin 2 luni de munca pana cand incep sa visez la Mos Craciun.

In toamna asta o sa urmeze 2 evenimente care vor cere munca din greu. Unul ar fi ACM International Collegiate Programming Contest sponsorizat de IBM. Pentru noi (cei din academie ) asta inseamna 2 zile de intins cabluri intr-unul din holurile rectoratului, configurat switch-uri, aranjat calculatoare si supravegheat ca totul sa mearga perfect. Network support se cheama asta.  Imediat cum se termina concursul trebuie sa strangem totul in cateva ore, mai ales calculatoarele care trebuie sa ajunga ca noi la clientii finali. Ah… am uitat sa specific, sponsorizarea IBM consta in calculatoare folosite in timpul concursului. Cele appx. 50 de calculatoare fac parte dintr-o comanda facuta catre IBM de un client. Ele trebuiesc returnate intr-o stare perfecta, pana la ultimul surub (si-asa n-aveam de gand sa cumpar IBM vreodata :D ).

Al doilea va fi netStart, organizat de Tornado Sistems in cadrul facultatii de Automatica si Calculatoare. Aici o sa fie ceva mai lejer. netStart-ul este de fapt modul in care Tornado face scouting in A&C. O idee isteatza dar care ar fi avut mai mult succes daca studentii din A&C ar fi auzit de Tornado si in restul anului, nu numai in perioada in care se desfasoara netStart.

Cam asta ar fi pe planul muncii. In plan social probabil ca o sa urmeze cateva betii neplanificate prin Expirat pentru ca la “La porumbi” nu mai e vreme de stat (La porumbi e terasa cantinei din spate din complexul Leu, cea cu vanzatoare batrane si grase dar cu bere ieftina si cu umbra si liniste).

In rest nu-mi mai planific cheltuieli, nu-mi mai cumpar nimic nou (inca astept noul rucsac de laptop de la eMag) si fac economii pentru cadourile de Craciun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *