Nu ma judecați prea aspru, n-am fost prea leneș pentru a scrie pe aici. Pur și simplu mi-a fost din ce în ce mai greu. Am avut o jumatate de an extrem de nasoala. N-o sa ma vedeți nicioadata povestindu-mi viața personala pe blog dar credeți-ma pe cuvânt.

S-au mai îndreptat lucrurile, se anunța vremuri mai bune în plan personal (deși parca, parca începe sa puta rau situația prin țara) și mi-ar face o mare placere sa încep sa scriu din nou pe aici regulat. Adica la intervale de timp bine stabilite, pigs…

Însa am nevoie de un feedback din partea voastra. M-am tot gândit ca tot ceea ce scriu eu pe aici nu sunt chestii foarte pozitive. Înjur diversele companii cu care am tangențe în anumite momente, nu prea am chestii bune de zis despre nimeni. Și poate karma is a bitch și nici nu intereseaza pe nimeni de ce ma înjur eu cu Orange, RDS sau mai știu eu ce magazin online. Și deși am povești noi despre Orange ma gândesc serios sa ma abțin din a le mai transcrie pe aici. Ca poate nu mai intereseaza pe nimeni.  Poate vreți altceva. Floricele, poze cu gagici, bere, poze cu rack-uri (cu echipamente de rețea nu d’astea). Nu scandal, certuri, comentarii negative, cinism, trolling și în general o atitudine antisociala.

P.S. Apropos de postul cu ebooks, mulțumesc de sugestii. Am citit seria “Riyria Revelations” (foarte mișto, mulțam mult Costel, era EXACT cam ceea ce vroiam sa citesc), seriile Commonwealth și Void (Peter F Hamilton), mulțumesc Ștefan. Și mai aștept sugestii.