Back at work

De pe 28 și până azi am luat o bine-meritată pauză. Pauză care a inclus și-o cură de “fără net/laptop”. Ä‚sta a fost motivul principal pentru care n-am răspuns comentariilor și n-am mai scris nimic. M-am rezumat la a bea vin roșu și-a mă bucura din plin de efectele lui.

Am în schimb câteva restanțe de zilele astea :

1. Coletul de la FunGift a ajuns undeva pe 31 decembrie. Ca exemplu vis-a-vis de modul în care-și face FanCourier-ul treaba trebuie s-o povestesc și pe asta. A ajuns inițial pe 30 decembrie. Eu nu eram în București dar era cineva acasă și tocmai vorbisem la telefon. Curierul a ajuns în fața blocului, a sunat scurt la interfon și s-a cărat. De abia după aia m-a sunat pe mine și când i-am spus să mai sune odată pentru că SIGUR are cine să-i deschidă mi-a spus că el deja nu mai era acolo și că ajunge a doua zi pe la aceeași oră (~14:00).  A doua zi a ajuns la 12 (este ~14 nu ? :D ). Prima oara n-a sunat de loc să întrebe când e cineva disponibil/dacă e cineva disponibil. Bun, bine c-a ajuns. Partea cea mai funny a coletului este un cupon de reducere pentru cumpărături de la PcGarage. Cuponul expiră pe 31 decembrie 2008 ! Mulțumim FunGift & FanCourier. Nice job !

2. Era să vomit instant când am citit asta :

Jurnalul Național îl declară pe primarul general al Capitalei, prof. dr Sorin Oprescu, Omul Anului.

N-am ce să comentez prea mult :

Bloggerul BigLazyAdmin declară Jurnalul Național campionul mondial la mâncat ©ă©at pe anul 2008 (cu șanse reale să păstreze poziția fruntașă și în 2009).

3. Închei cu o observație și-o întrebare. Am fost într-un oraș de provincie din România. Am fost plăcut suprins de următoarele :

Să-mi găsesc coșul gol lăsat în față la intrarea unui magazin dintr-un complex comercial la locul lui când am ieșit (și asta pe 30 decembrie ).

Să văd persoane care-mi deschid ușa la intrarea într-o clădire (deși nu mă cunoșteau) când m-au văzut cu brațele pline.

Să văd persoane care sunt amabile, știu să mulțumească și să răspundă atunci când le mulțumești.

Întrebarea este “De ce treaba asta e valabilă cam peste tot mai puțin prin București ?. Chiar în halul ăsta au ajuns bucureștenii ?”

4 Comments Back at work

  1. AlexJ

    cred că bucureștenii ar trebui să facă mai des vizite prin provincie. Mai ales prin zone cu oameni calmi și amabili :) Poate așa ar deveni și Bucureștiul mai plăcut ;)

    Reply
  2. Meekuu

    Mdap, dar să nu uităm nici de provincialii care într-un fel se poartă la ei în oraș și când se mută-n București încep să-și dea în petec…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *