Dau pe această cale o mare și călduroasă muie celor de la Fungift dar în special celor de la FanCourier.

Pentru că m-am trezit pe 21 Decembrie seara că mai trebuie să agăț rapid niște cadouri am zis să iau ceva de la Fungift. Am dat comanda pe 22 Decembrie dimineața pe la ora 9. Asta că tot scrie mare pe site că expediază comanda rapid. Pe la ora 1 am primit mail cum că cei de la FanCourier au preluat coletul.

Și preluat a rămas. A venit 23 Decembrie (zi lucrătoare), 24 Decembrie (tot zi lucrătoare cel puțin pentru mine) și într-un final și 25 Decembrie. Coletul e prin plua cu satelitul. S-a plimbat 3 zile prin țară că de ajuns la destinație n-a ajuns. Pe site-ul FanCourier zice ceva de livrare in 24 de ore (termen mediu) în orice oraș din România. Am înțeles, am fost în perioada sărbătorilor și au fost mai aglomerați. Da’ măcar dai naibii un telefon înainte și spui “nu garantăm că vom livra comanda dvs. în termenul “1-2 zile lucrătoare” specificat pe site.

Îmi dau seama că principalii vinovați sunt cei de la FanCourier dar practic banii mei sunt dați celor de la Fungift. Prin urmare nu prea mă interesează cu cine naiba fac ei livrările atâta timp cât comanda mea ajunge în timp util.

Prin urmare, cel puțin acum, promptitudine și profesionalism – FAIL !

Nici nu știu ce să fac, oscilez între a nu primi coletul și a căuta o alte cale de a le face zile fripte.