Anul ăsta a început bine.  De când m-am întors în București am avut contacte cu 2 magazine de pe care am comandat online. Contacte în urma cărora am rămas cu o foarte bună impresie.

Primul e f64. Care cred că-i cel mai lăudat magazin la ora actuală. Da, are o nișă destul de restrânsă dar pe care se mișcă extrem de mișto. Am cumpărat de la ei un aparat Nikon D40 comandat marți în jurul orei 15 și pe la 17 deja mă chemau să-l ridic. L-am ridicat miercuri și am trecut printr-o experiență foarte mișto. Un consultant de vânzări a stat și-a s-a ocupat extrem de profesionist de comandă din momentul în care am intrat în “mâna” lui și până am părăsit magazinul. Își cunosc excelent produsele, au stocurile actualizate destul de rapid și ce m-a lăsat oarecum mască a fost modul în care și-a cerut scuze că pe site încă apare oferta cu card de memorie A-Data și ei au schimbat-o cu Kingston și nu mai au A-Data.
Tare aș vrea ca majoritatea magazinelor online cu profil IT de pe la noi să aibe modul de lucru al celor de la F64…

Nota 10+

Al doilea e ShopIT. Cred că-i a 3-a sau a 4-a comandă pe care-o fac de la ei după momentul cu PDA-ul de prin Octombrie 2007. Înainte de-a pleca în concediu am cumpărat o placă video ca s-o montez unui amic iar ieri/alaltăieri am avut nevoie rapidă de un card reader (pentru că jucăria mea veche se pare că are probleme cu cardurile SDHC). Comanda cu placa video a mers ceas. Comandată într-o zi, adusă a doua zi. Scurt și rapid. Zilele alea eram oricum în viteză și n-am prea apucat să diger prea bine modul în care s-au mișcat. Oricum și comanda era peste 500-600 RON.  Card reader-ul în schimb costa sub 30 RON. Și l-am comandat într-o seară iar a doua zi dimineața eram sunat la telefon să mi se spună că în jurul orei 17 pot să vin să ridic produsul. La ora 15:40 am primit și SMS și mail că produsul a ajuns pe stoc și pot veni oricând să-l ridic. Naibii, cred că mai mult au pierdut bani cu comanda asta și totuși absolut totul a decurs așa cum ar trebui să decurgă la orice magazin care vrea să aibe o anumită imagine.

Nota 10

(Nu, nu am primit nici o reducere și nici o sponsorizare de la nici unul din ele :P ). Și nici nu le fac reclamă aici.