Balamuc organizat

Am ajuns in seara asta la o bere in Expirat. Duminica seara, mese libere, barul semi-gol, muzica linistita, mai mai sa nu recunosti Expiratul de altadata. Oamenii se chinuie din greu sa treaca peste etapa “balamuc organizat” si sa intre in zona mai selecta. Wireless free, barul renovat, scaune retapitate, pana si sanii de pe pereti au disparut (nu cred ca exista vizitator de Expirat sa nu stie sanii).

Acum poti sa bei o bere linistit, fara sa fie galagie (mai putin vinerea si sambata) si fara sa fie plin de minori prin jur.
Inca trebuie sa ma lamuresc daca-i un lucru bun sau nu asta.

Eh, si pentru ca maine am o zi destul de plina n-am stat mult in seara asta. Am prins un 236 ratacit si am plecat spre casa pe la 11. Si cum se taraia autobuzul ala incet incet, am ajuns in fata caminului mare de la Leu. Ma uitam uimit cum era lumina aprinsa in aproape toate camerele cand mi-am adus aminte ca-i sesiune. Bravo copii, tara e mandra de voi. Eu unul sunt mai mandru de cuplul “non-conformist” care facea prostii in fata geamului (fara perdele) pe la etajul 4-5.

1 Comments Balamuc organizat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *