Bilete Rolling Stones

Începând de aseara (mulțumită și lui zoso) sunt mândrul posesor al unor bilete la Rolling Stones. Singurul lucru care mă deranjează (și din cauza căruia am și trimis mail la vodafone, dol și events ) este faptul că NU mi-au dat locurile rezervate de mine. Mi-au dat cu 10 rânduri mai sus și mai spre centrul tribunei. Și-i suspectez pe cei de la Diverta pentru că pe plicul în care erau biletele erau imprimate locurile rezervate de mine. Cineva a tăiat cu pixul locurile respective și a scris altele.

Aștept răspunsul celor implicați în povestea asta. Până la ora asta doar vodafone a răspuns și m-a anunțat că sesizarea mea a fost trimisă “departamentului  implicat pentru investigații amănunțite”. Apreciez răspunsul lor prompt și sunt curios care va fi rezultatul final. Evident, Diverta și events s-au dat la fund total.

A mai pățit cineva treaba asta ?

5 Comments Bilete Rolling Stones

 1. nexus

  Poanta veche cu “noi vrem binele omului si pentru inca 10 lei iti spunem si cine e omul”.
  In mod sigur pe parcurs cineva si-a dat seama cat bun e amplasamnetul si s-a gandit sa faca un mic “schimb” – care a fost mascat “subtil si cu mare grija” taind cu pixul.
  Posibil sa si-o aia in freza, dar mici sanse zic eu sa se poate rectifica “scaparea”. Poate ma insel si ai mai mult noroc.

  Reply
 2. DEEa

  mey oameni buni mie inca nu mi au facut o dar am rezervat si eu pe vodafone si pana in aceasta secunda nu am primit biletele pt ca mereu cand ma duc la diverta scala sa le ridic mi se spune ca nu a venit lista cu rezervarile. any clues>?thoughts?>

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *