bloghost.ro sursă de spam ?

Tocmai am primit un spam ciudat. De obicei dau rapid “Report spam” pentru tot ce scapă de filtrul de la gmail dar de data asta părea să fi venit de pe un cont de gmail. Așa că am aruncat o privire în headere. Acolo surpriză… la Return Path este un subdomeniu sns.ro iar la Received from apare “bloghost.sns.ro”.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

(e thumbnail-ul mic dar dați click cu încredere).

Acu’ ce fac. Raportez bloghost.sns.ro pe rbl.sns.ro ? :D

3 Comments bloghost.ro sursă de spam ?

 1. Alex

  Le dai un mail la baieti de la sns ;). Si dupa ii raportezi :P. Dupa sub-domeniu pare sa fie trimis folosind wpmu-ul de la bloghost ;). S-ar putea sa aiba niste gauri de securitate de care sa nu stie :P

  Reply
 2. Fuzzy

  Credeai că mai durează mult până când spamerii contraatacau?
  Pe viitor când faci o unealtă de pedepsire a celor răi ai grijă să o faci bine, că altfel se compromite și gestul odată cu unealta (nu e românește, dar înțelegeți voi).
  Ce e mai grav este faptul că SNS este acum partener RedHat în românia, așa că bănuiesc că e firesc să mă ducă gândul la serverul pe care e pus domeniul acela și la serverul de mail configurat aiurea de pe acel server care, apropo, cred că a fost configurat de o persoană certificată RHCE. Așa că auch SNS, nota 3 la imagine, treci la loc în bancă.

  Reply
 3. rpetre

  hashtetepe-colon-slash-slash plannorthpic dot bloghost dot ro

  Gigeii cauta site-uri cu open registration (bloguri, wiki-uri, samd) si fac mizerii de acolo. Foarte enervant si foarte greu de combatut.

  Fuzzy, il cunosc personal pe RHCE-ul care a facut serverul ala de mail si n-a gresit cu nimic. Stai la loc in banca. Si nu, nu e Redhat ;)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *