L-a apucat azi pe dom’ decan sa-i plimbe pe boboci prin salile din facultate. O intentie buna de altfel dar era oarecum stupid sa ingramadesti intr-o sala mica cate 30 de studenti deja speriati si sa te apuci sa le prezinti, dupa care intrau alti 30 si tot asa.

Aia de la automatica au venit in 2 serii. Au discutat cu ei alti doi colegi de-ai mei si le-au prezentat laboratorul si echipamentele, le-au spus cate ceva despre ceea ce facem noi in sala respectiva, despre academie, despre faptul ca nu mancam studenti (doar studente) etc.

Dupa ce-au terminat cu cei din automatica colegii s-au carat pe la alte treburi si am ramas in sala cu un student de-al meu de la CCNA care-si dadea examenul final. Au aparut bobocii de la calculatoare. Doar vreo 10 baieti si 2 fete. Initial le-am zis sa mai astepte 5 minute ca poate mai vin si alti colegi de-ai lor ca-s prea putini. Neah… se pare ca cei de la calculatoare au fost mai istetzi, s-au carat direct la bere la ora aia. I-am speriat putin pe boboci si le-am dat drumul la aer curat. Macar acum cat sunt tineri si naivi sa creada ca viata de student e cea mai frumoasa.

Bafta copii !