Mai în glumă mai în serios lansam acum ceva vreme pe blog campania “enlarge your penis today“. Tot mai în glumă mai în serios m-au mai linkat și alții acum. Problema e că acum devin din ce în ce mai serios vis-a-vis de subiectul ăsta. Și nu numai legat de manele. În general de tot ceea ce se întâmplă pe stradă, în autobuze, în metrou, peste tot în jurul nostru. Puștimea din ziua de azi e caracterizată prin prostie, indolență și tupeism (după cum bine zicea un amic). Și noi dăm muzica mai tare la căști și întoarcem privirea.

Ei bine, relansez campania. Și poate face cineva și un banner ceva. Campania “Fute-i o palmă țăranului venit în București” se lansează prin postul ăsta. Nu mă interesează să-mi apară link-ul undeva, chiar aș prefera să nu. Vreau doar să citesc prin ziare că și-a luat-o unu când asculta manele în tramvai. Și-o să mă îmbăt de bucurie.

L.E. Ok, hai să nu facem discriminări și să redenumim în “Fute-i o palmă țăranului din București”. Lărgim categoria că avem de unde alege.

Bannere :