Cartonaș galben

Starea de bine indusă de un ceai cald cu fervex s-a terminat brusc în momentul în care am citit în EvZ ceea ce-a scris o anumită domnișoară (cred) despre niște presupuse bătăi în Politehnică. De fapt nu articolul scris pe genunchi m-a enervat cât o comparație cretină pusă și în titlu și sub o poză :

Grupul de batausi ataca din placere, inspirati probabil de povestea filmului “Fight club” 

Alo, tanti, pune naiba mâna și citește măcar un mic review despre filmul ăla înainte de a face comparații cretine. Evident că habar n-are despre ce vorbește da’ i-a sunat ei bine “Fight club în Politehnică” și a adormit udă de bucurie c-a fost așa de inspirată. Dacă spunea “A Clockwork Orange în Politehnică” nu mai cumpăra nimeni ziarul.

Temă pentru acasă. Închiriază cele 2 filme menționate mai sus și după aia scrie un eseu de 500 de cuvinte care să clarifice care dintre cele 2 filme prezintă situații apropiate de cea expusă în articol. (Deși sincer mă îndoiesc că-i adevărată povestea).

3 Comments Cartonaș galben

  1. nexus

    In Fight Club era bataie de bunavoie. Nu prea vad ce are in comun cu incidentele.
    Iar doamna rector nu are bani ca ii da pe chestii importante (numai de ea stiute). Nu e mare mirare ca si in ASE unele camine sunt nerenovate, dar in noua biblioteca va fi o minunata “caricatura rupestra” a renumitului Balasa. La numai 400.000 euro (asta cu reducere ca e pentru studenti).

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *