Sondaj de opinie

Dacă luna viitoare se organizează referendum pentru demiterea președintelui o să fiți de acord cu acest lucru sau nu ?

16 Comments Sondaj de opinie

 1. sagesse

  Cred că referendumul se organizează pentru demitere, suspendarea se decide de către Camera Deputaților și Senat, în ședință comună, cu votul majorității deputaților și senatorilor. Da’ de ce?

  Reply
 2. required_name

  I couldn’t care less. Nu credeam ca dintr-un sustinator infocat al sistemului electoral (a se citi ca n-am lipsit de la nici o chemare la vot de cand am dreptul), am ajuns in situatia sa nu ma mai doara nici macar la 2 metri in fata… :)

  Reply
 3. nomad

  Omul ala macar este unul dintre noi, cei pe care ai’ de la Cotroceni care se lafaie pe banii nostri, castigati sau furati de la noi ne privesc ca pe niste gunoaie. Macar pentru asta, si ar merita sustinut … si oricum, cine sa vina in locul lui ? Tariceanu ? Mizeria aia de om, transformat peste noapte din speculant in sfant ? lol … mai bine Becali, vorba aia, la un popor de boi, se potriveste un oier ca presedinte.

  Reply
 4. nexus

  Nu. De acord ca nu e perfect (iar diplomatia nu as putea spune ca e chiar punctul lui forte), dar pana acum e singurul care mi-a lasat impresia ca ne chinuim sa alegem presedintele cu un scop. Pana la el credeam ca alegem presedinte doar ca sa aiba cine semna legile.

  Reply
 5. faithless_soul

  In primul rand eu sunt impotriva organizarii unui sondaj.
  Nu vad nici un motiv pentru a cheltui o suma obcena de bani pentru a cere votul nostru, in conditiile in care prezenta nu va fi mai mare 20% iar rezultatul va fi in final irelevant , decizia fiind luata de Voiculescu/Sarbu/Vantu si de modul in care editorialistii, reporterii si ceilalti formatori de opinie din mass-media romaneasca.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *