Casa Culcer

Weekend-ul care-a trecut acum 2 ziluțe am avut organizată o ieșire la mare depărtare de casă împreună cu niște colegi de interneț de soi. Am fost cu toții pe lângă Târgu-Jiu la Casa Culcer. Ei au ajuns ceva mai repede însă famila “lazyadmin” a ajuns de abia sâmbătă pe la prânz din motive de “Andre Rieu“. Și zic asta cu durere-n taste pentru că a fost atât de fain (chiar, care o fi echivalentul oltenesc de la fain ? ) încât mi-a părut tare, tare rău că am pierdut o zi.

La Casa Culcer ne-au fost gazde perfecte Ruxandra, Marius și doamna doctor Ana Culcer. Și pe lângă peisajul superb pe care îl puteam admira din orice colț al imensei curți, am avut și multe alte chestii de făcut în grup și nu numai. De exemplu Cetin a tras cu arcul. Andrei “ridică picioarele sus” Crivăț s-a dat cu tiroliana (puteți admira filmulețul la Cetin). Răzvan a făcut pozele pe care le pun și eu aici și a dormit păzit de strașnica lui soție Alina, Oana Zăinescu împreună cu Ruxandra au făcut o salată de vinete de salivăm și acum după ea iar eu am băut bere și-am vânat stele împreună cu Brylu. Și tot seara ne-am jucat toți la groapa cu nisip.

Adică ne simțirăm bine și-am mai fi vrut. De fapt n-am mai fi vrut să plecăm. Da’ nah, soarta e tristă și viața mai înseamnă și muncă pe lângă atâta distracție.

Eu mai vizitasem zona în urmă cu câțiva anișori când am făcut TransAlpina însă nu îmi aduceam aminte să fi fost atât de frumoasă. La întoarcerea spre casă ne-am oprit nițel si la Peștera Muierii (se pare că-i zice așa din cauză că-i strâmtă și tre să stai în genunchi pe acolo) și la Horezu de unde-am luat niscaiva oale și ulcele.

Am mai zis că mai vrem să venim acolo ?

P.S. Mulțumesc Răzvan încă odată pentru poze.

2 Comments Casa Culcer

  1. Domeniul Culcer

    Ne bucuram nespus ca te-ai simtit bine la noi. Te asteptam cu mare drag sa ne calci pragul din nou.
    Ruxi, Marius si doamna dr. Culcer.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *