Chasers War on Everything – Americans

Via YM. Oarecum funny și mai explică motivul pentru care l-au votat pe Bush și a doua oară.

14 Comments Chasers War on Everything – Americans

 1. agre

  Nu pot sa cred, astia chiar sunt dobitoci. Vazand filmul Idiocracy si acest material nu pot sa zic decat ca mi-e mila de generatiile viitoare!

  Reply
 2. trustman

  americanii nu sunt dobitocii. asta o cred doar europenii frustrati. daca tu-i intrebai pe romanii aia amarati de l-au votat pe iliescu de trei ori, tot un film ca asta aveai. putem spune ca romanii sunt prosti sau dobitoci?

  Reply
 3. Meekuu

  Nici n-am zis ca-s prosti. Sunt ignoranti doar. Si daca a reusit sa faca ceva administratia lor dupa 9/11 cu razboiul din Irak a fost sa le redea senzatia ca-s cei mai puternici.

  Reply
 4. Tavi

  Q:”Where was the Berlin Wall?”
  A: “I don’t know.”
  asta spune totul. imi e rusine ca le vorbesc limba

  Reply
 5. ByzazaM

  ai putea spune ca sunt doar prost informati. sau sa dai vina pe editor ca a taiat poate partile in care unii americani au stiut raspunsurile ori sau prins de farsa. dar lipsa de cultura generala elementara pe care o arata chiar si acesti putini oameni maturi o arata e pur si simplu penibila. americanii sunt superficiali, egoisiti si mai ales dobitoci. ma astept ca intr-o zi sa dezevolueze inapoi la stadiul de primata. dar si asa cred ca ar fi o imbunatatire.

  Reply
 6. Raluca

  interesant filmuletz as putea zice…..nu toti americanii sunt prosti ci doar aia care nu stiu niste chestii banale si absolut normale de stiut…..daca aia nu au stiut care e moneda nationala a Regatului Unit nu e pentru ca sunt prosti ci pentru ca pur si simplu nu le pasa si nu au avut curiozitatea sa se documenteze….si in plus nu poti sa vorbesti in general despre americani daca tu ai vazut doar 10-15 exemple de prostie a americanilor

  Reply
 7. MaterieCenusie

  Americanii sunt la fel de prosti ca orice alt grup de pe planeta.

  Problema la ei este ca sunt mult mai distrati si distrasi de sutele de canale media, sporturi cretine si desigur religii, mai ales aia crestina. Efectiv cu atata distractie nu se pot concentra pe ceva anume, au putere de distribuire a atentiei foarte redusa.

  E un simptom al culturii superficiale… foarte putini oameni mai is in stare sa citeasca o carte de la cap la coada, asta doar ca dovada.

  Si desigur ca sunt exploatati cu ocazia asta :-D … cum altfel se poate explica ca o majoritate covarsitoare sunt impotriva razboiului din Iraq, Bush are popularitate sub 20% …si totusi doar o minoritate redusa ies in strada sa protesteze.

  Reply
 8. Zaku

  Eu lucrez cu americani de vreo 2 ani…si parerea mea despre e ca nu-s prosti, doar ignoranti la maxim si mult prea naivi…orice vad la tv sau in ziare pt ei e lege…

  Reply
 9. roland

  ignoranti pur si simplu, nepasatori la tot ce nu tine de viata lor privata…si nici nu-i condamn. Au tot ce le trebuie, noi inca ne zbatem sa supravietuim de pe o zi pe alta si ne “intretinem” cu un zilnic circ televizat.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *