Circ, mici și ploaie

Trăim în țara în care lumea se strânge ca la urs la pomana lui Vanghelie din parcul Izvor. Știam că suntem într-o țară plină de cretini dar nu-mi imaginam să fie chiar în halul ăsta adunați prin parcul Izvor. Ce-i mai frumos e că sunt și acum (îi arată pe la TV) și stau la cozi pentru 3-4 mici amărâți și-o bere. Pe ploaie.

Cum naiba să nu te enervezi când vezi atâta prostie ? În România a devenit o tradiție votatul ălora care dau pomeni mai mari. De parcă pomenile n-ar veni tot din bani publici. Oare când o să învețe românul să nu-l voteze pe ăla care-l ține ca pe un câine-n lanț și-i mai aruncă din când în când un mic și-o bere. Când o să-nvețe să caute genul de conducători care-l ajută să se dezvolte singur și să fie independent nu să-i arunce pomeni electorale.

Are dreptate PigBrother, ne-ar trebui meritocrație. Din păcate avem idiocrație.

3 Comments Circ, mici și ploaie

 1. P.U.

  Personal am deschis radioul azi dupa cred vreo 3 luni: absolut nimic schimbat in discursul si dobitocia “co-nationalilor”. nu e nevoie de 1 mai si vanghelie sa devina evident faptul ca traim in grajd.

  Reply
 2. nexus

  Prostia ca prostia, dar lipsa de mandrie ii omoara. Ca, statistic vorbind, mereu se pune problema de “gloata” (si implicit un IQ redus), dar cand lipseste “coloana vertebrala” e rau.

  Sa stai cateva ore in soare/ploaie pentru 4 mici si o bere nu mai e foame, ci deovda ca esti o “carpa”. Mai rau decat sa fi un simplu prost cred eu.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *