WTF ?

Când am revenit în București am găsit felicitarea de mai jos în cutia de scrisori. Sunt nițel nedumerit. Eu stau în sectorul 3. “Almanahe” e primar în sectorul 5.

felicitare

Cu alte cuvinte, nenea “4 clase” își face campanie electorală cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Și cum românașu’ pune botu’ repede când vede subiectele sensibile ca “oraș trist, agitat, supraaglomerat” abordate finuț într-o felicitare de sărbători, parcă văd c-o să-l avem ca primar general pe Vanghelie. Uimitor aș putea spune având în vedere dezastrul “care este” sectorul 5.

Sincer, la primăria capitalei nu l-aș vota decât pe ăsta din sectorul 3. Este de departe cel mai ok sector din capitală. Clar se poate și mai bine dar prefer vrabia din mână decât cioara de pe gard.

5 Comments WTF ?

 1. Turambar

  Vanghelie intentioneaza sa candideze din partea PSD la Primaria Generala. Negoita nu va candida: ramane in continuare la Sect 3.

  De la alte partide: Blaga (PD), Orban (PNL; desi dupa chestia cu accidentul…), Prigoana (independent sau cine da mai mult).

  Va fi o primavara grea, dupa o iarna de kakao.

  Reply
 2. Apollinaire

  misto. eu stau in cartier la marean, care este, pe persoana fizica. vad ca la mine pe strada n-are oo sa puna de-astea prin cutia postala. probabil s-a prins ca sectorul 5 a gustat destul din realizarile lui :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *