Cisco Expo 2010

Sau cum să te zgârcești la tărâțe…

După ce au fentat grațios un an în organizarea Cisco Expo și ultima ediție a avut loc la Radisson SAS Hotel în loc de Marriott într-un spațiu destul de incomod pentru socializat, anul ăsta se anunță și mai mișto. Am primit de dimineață mail-ul cu link-ul pentru înregistrare la eveniment (împreună cu link-uri pentru facebook, blog, tweeter și alte asemenea unelte de socializare online). Am dat click cu nerabdare și m-am trezit în fața formularului de înregistrare, agendei evenimentului și a “ofertei imbatabile” pentru taxa de participare.

În anii trecuți taxa era pe undeva pe la 150 RON (cu reducere 20% dacă plăteai pentru grup de 5 persoane). Evenimentul tinea 2 zile (în fiecare zi de dimineața până pe undeva pe la 5-6 după-amiaza). Printre prezentările mai mult “bullshit bingo” ale partenerilor găseai și prezentări mai tehnice sau măcar mai interesante. Eh, vă las pe voi să ghiciți ce-au scos în condițiile în care evenimentul de anul acesta este restrâns la o singură zi. Ah, și anul acesta taxa de participare este 100 de euro, oferta speciala daca o platesti pana pe 15 februarie, dupa care devine 150 de euro.

Cu alte cuvinte taxa de participare se cam dublează ( dacă nu triplează) iar “oferta” se cam înjumătățește. Sau în banii ăia intră și-o ședință de masaj thailandez cu sfârșit fericit ?

E chiar atât de nașpa criza asta daca Cisco România s-a hotărât să scoată bani și din Cisco Expo ?

8 Comments Cisco Expo 2010

 1. octavian

  imda si eu am primit acelasi mesaj, dau clice pe link si ce vad 100 euroi pana in februarie apoi 150. am sa-i dau skip anul asta ma asteptam la ceva modic, sau poate cine site (sa si scrie), daca in banii asta se dau echipamente linksys sau alte dracii, bonuri la masaj cum ai zis tu, un bon cadou pentru plata rds-ului. rusine cisco. bun articolul cu iron port (ultimul), aparatul isi face treaba.

  Reply
 2. nexus

  Daca pentru o chestie la care oricum se cam “inghesuiau” prezentari de marketing ar trebui sa platesti 100 euro… e cam ca-n poanta cu “si batut, si …, si cu banii luati”. Ma rog, mai lipseste bataia, dar cum inca nu a avut loc evenimentul mai putem “spera”…

  Reply
 3. MX480/960

  am cativa prieteni cu care mergeam la cisco expo.
  anul asta ne-am am hotarat sa boicotam evenimentul.
  (partial din cauza fiasco-ului din 2008 si in mare parte din cauza pretului).

  pentru 150-200 ron taxa ne-am fi dus, dar pentru 100 euro *no*fuc3ing*way*!

  150ron la cursul de atunci (nov.2008: 3,68) s-ar traduce in aprox 168ron la cursul de acum, hai sa zicem 200ron.

  dar cisco are alti algoritmi de calcul pentru inflatie :-P

  Reply
 4. X_man

  Da, de acord, doar ca eventul nu e facut sa vin eu….gigi…si sa-mi platesc biletul 100 eur. Nu as face asta. Eventul e facut pentru ca partenerii cisco sa-si invite posibili clienti si pentru companiile care isi permit sa isi trimita IT-ul sa mai caste gura pe acolo. Asa ca….bun…rau…asta e scopul lui.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *