Pe culmile mizeriei

tv-graffitiAseară Antenele au reușit să atingă o culme a mizeriei greu de imaginat pentru o instituție care ar trebui să aibă totuși niște norme deontologice (da, e amuzant să pui în aceași propoziție “deontologic” și “Antene” ).  Pentru că nu pot numi altfel decât “culme a mizeriei” aducerea în cadrul aceleiași emisiuni atât a Oliviei Steer, vaca cu cabină și una din autoarele morale ale proaspetei epidemii de rujeolă de la noi din țară care deja a făcut victime în rândurile celor încă nevaccinabili cât și a lui Gabriel Oprea, autorul moral al accidentului polițistului Bogdan Gigina.

Două personaje cinice și mizerabile chemate pentru audiență la un post care nu credeam că se poate afunda mai mult în mizeria în care deja se scaldă.  Dar iată că se poate. Privitorii au avut șansa unică să afle informații inteligente cum ar fi faptul că medicamentele sunt placebo, cum că poliomielita era doar o banală răceală sau cum săracu’ domnu’ general Oprea suferă tare mult și e un suflet sensibil care n-a făcut rău nimănui.

Evident, aberațiile astea n-au fost contrazise de nimeni pentru că nu exista o voce avizată în platou care să echilibreze discuția. Exista doar Gâdea care a fost el însuși. Adică tâmpit.

(P.S. Da, știu, știu, am fost deja tras de urechi că n-am mai scris de mult, o să revin în weekend să vă povestesc pe unde-am stat cu burta la soare prin vacanță. Momentan doar vroiam să îmi exprim undeva sila față de treaba asta… ).

5 Comments Pe culmile mizeriei

    1. Radu

      Ai și tu dreptate da’ nah, sunt la un training în alt oraș al țării, netul mergea prost în camera de hotel așa că ce era să fac. Doar nu vroiați să scriu pe blog ? :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *