Culoare pentru copiii din Cisnădie

aviraRecent am citit pe undeva ca oamenii de la Avira au făcut o treabă tare mișto. După ce s-au pregătit, cu haine și încăltări adecvate, într-o vineri după amiază și-au luat pensulele, s-au urcat în autocar și au plecat în direcția Sibiu.
La Sibiu au reușit într-un weekend, după 400 de ore cumulate de muncă, să repare și să vopsească gardul care împrejmuiește SOS Satul Copiilor Cisnădie. Cei 60 de angajati ai Avira România au reușit să termine 70 de kg de vopsea cu care au colorat 400 metri de gard.
Odată treaba terminată, echipa Avira i-a chemat la joacă pe micuții din SOS Satul Copiilor Cisnădie. În cele câteva ore cat a durat distracția în aer liber s-au legat prietenii de durată între cei mici și cei mari. La final copiii au primit cadouri, jucării, haine și piese de mobilier din partea Avira.

avirasos

Am apreciat tot timpul actiunile sociale și oamenii care după serviciu – bere cu prietenii – casă mai au timp pentru fapte caritabile sau voluntariat. Bravo Avira!

PS: Apropos de Avira, am auzit, de asemenea, ca angajeaza la greu. De la testeri la developeri, mobile dev si altele.

6 Comments Culoare pentru copiii din Cisnădie

  1. Gheo

    Decat reclame tembele (nu e cazul lor, caci nu i-am vazut pe nicaieri), mai degraba gesturi din astea de bun simt. Aviz amatorilor care au bugete de promovare.

    Reply
  2. Cristian

    Cred că e ceva cu producătorii de antiviruși că și Bitdefender face pe Moș Crăciun și culmea tot în județul Sibiu. Și ca să fie tacâmul complet, era plin Bestjobs-ul de anunțurile lor acum vreo două săptămâni :-)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *