Dexter

Am apucat azi să văd primele 2 episoade din seria 2 Dexter. Mdap, alea scăpate printr-o minune pe net sub format dvdrip. Se văd și se aud demențial.

Primul sezon a fost genial. Indiciile referitoare la criminal dozate finuț. Doar pe la ultimele episoade m-am prins că era vorba despre {*SPOILER frate-sau SPOILER*}. A fost un serial ale carui episoade le așteptam cu nerăbdare. Surpriza cu primele episoade ale sezonului 2 a venit într-un moment în care nu aveam pe la ce seriale să ma uit. Eureka e mai mult de fun, 4400 ar fi singurul mai serios în perioada asta.

Dacă romanul pe care s-a bazat primul sezon (“Darkly Dreaming Dexter”) l-am citit după sfârșitul sezonului, cel de-al doilea volum stă pe la mine pe PC de ceva vreme și mă ademenește. Apariția celor 2 episoade a mai îndulcit așteptarea. “Dearly Devoted Dexter” este (cică) mai explicită și mai dură decât prima parte.

Urmează spoilere așa că mai bine închideți ochii.

Sezonul 2 ne aduce un Dexter încă marcat de {*SPOILER moartea propriului frate SPOILER*}. Marcat într-un asemenea mod încât începe să dea rateuri în meseria lui “de noapte”. Colac peste pupăză, Rita începe să-l bănuiască de înscenarea fostului soț, sora lui vitregă s-a mutat cu el în apartament. Bomboana de pe colivă și distracția principală în seria 2 va fi în schimb vânătoarea noului ucigaș în serie care a aruncat în golf mai multe cadavre secționate (cine-o fi oare…)

Se anunță un sezon interesant, aproape la fel de interesant ca și primul. Acum chiar dacă aștept până pe la toamnă știu că nu o să fiu dezamăgit.

3 Comments Dexter

 1. Alex

  ai putea incerca jekyll, un serial englezesc foarte bun si care are doar 6 episoade
  psych si burn notice sunt amuzante

  Reply
 2. Cristi

  Nu-i mai rezista volumului II. Dearly Devoted Dexter mi s-a parut chiar mai bun decit Darkly Dreaming Dexter. Pe bune. Mai putin personajul iubitului surorii pe care insa am senzatia ca in seria a II-a il vor inlocui cu Doakes (am I right or am I right, chiar mor sa aflu pt ca ink n-am pus mina pe al doilea sezon).
  Pe un blog am gasit un post al unei edituri romanesti care anunta aparitia lui Darkly Dreaming… in octombrie, dar pe siteul lor (www.qualitybooks.ro) n-am gasit prezentarea cartii la pagina de In curs de aparitie, ci doar la Concurs unde le cer oamenilor sa-si dea cu parerea care-i cel mai bun titlu (vor sa pastreze aliteratia lui D din engleza, ceea ce in romana e cam greu :)
  By the way: are cineva habar daca aduce vreo televiziune Dexter si la noi? Se zvonea ca AXN o sa faca pasu’, da’ n-am zarit nimic in grila lor de toamna care sa dea de banuit ca asa va fi.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *