Am apucat azi să văd primele 2 episoade din seria 2 Dexter. Mdap, alea scăpate printr-o minune pe net sub format dvdrip. Se văd și se aud demențial.

Primul sezon a fost genial. Indiciile referitoare la criminal dozate finuț. Doar pe la ultimele episoade m-am prins că era vorba despre {*SPOILER frate-sau SPOILER*}. A fost un serial ale carui episoade le așteptam cu nerăbdare. Surpriza cu primele episoade ale sezonului 2 a venit într-un moment în care nu aveam pe la ce seriale să ma uit. Eureka e mai mult de fun, 4400 ar fi singurul mai serios în perioada asta.

Dacă romanul pe care s-a bazat primul sezon (“Darkly Dreaming Dexter”) l-am citit după sfârșitul sezonului, cel de-al doilea volum stă pe la mine pe PC de ceva vreme și mă ademenește. Apariția celor 2 episoade a mai îndulcit așteptarea. “Dearly Devoted Dexter” este (cică) mai explicită și mai dură decât prima parte.

Urmează spoilere așa că mai bine închideți ochii.

Sezonul 2 ne aduce un Dexter încă marcat de {*SPOILER moartea propriului frate SPOILER*}. Marcat într-un asemenea mod încât începe să dea rateuri în meseria lui “de noapte”. Colac peste pupăză, Rita începe să-l bănuiască de înscenarea fostului soț, sora lui vitregă s-a mutat cu el în apartament. Bomboana de pe colivă și distracția principală în seria 2 va fi în schimb vânătoarea noului ucigaș în serie care a aruncat în golf mai multe cadavre secționate (cine-o fi oare…)

Se anunță un sezon interesant, aproape la fel de interesant ca și primul. Acum chiar dacă aștept până pe la toamnă știu că nu o să fiu dezamăgit.