PreAirs

După primele 2 episoade din Dexter apărute online (chiar dvdrip-uri) iată că apar și primele 2 episoade din Weeds, sezonul 3. Tot dvdrip. Yuhuu. D’abia aștept să le văd…

5 Comments PreAirs

 1. nexus

  Ori e prostovan, ori e copil “bolnav”. Din experienta proprie – ca sa fi “bolnav” (“a sick man”, pentru a respecta originea sintagmei) trebuie sa fi inteligent.

  Cat timp pe el il incanta, dar nu obliga pe altcineva sa vada (orice ar fi), vizionare placuta as spune eu.

  Reply
 2. Cristi

  Dear Graham, ma tem ca lucrurile stau taman pe dos: Dexter nu e deloc un film pentru prostovanii. Inspirat de volumul lui Jeff Lindsay, Darkly Dreaming Dexter, primul sezon al acestui serial senzational e un film pe care numai un public usor mai spalat il poate gusta. Umorul negru, ironia ucigatoare (pariul lui Jeff Lindsay a fost sa-si bata joc de iconul american al tipului macho gen Rambo si firtatii care ucid sute de oameni, raminind totusi “baieti buni”) necesita un IQ destul de mare pentru a fi gustate. Scenariul e la fel de bine scris ca si cartea (pe care o editura romaneasca se lauda ca o va aduce si la noi, desi pe siteul http://www.qualitybooks.ro nu am vazut inca prezentarea lui Dexter pe pagina de In curs de aparitie). Si, te rog sa ma crezi, prostovanii nu preau au cum sa se prinda ca Dexter e un personaj creat la misto de marile teme ale filmografiei comerciale de la Hollywood.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *