Distracție cu Distrigaz

Mai acum o săptămână a postat Cetin un articol despre afișele cu antetul Distrigaz apărute prin blocurile din București (și am înțeles că nu numai). Cum și la mine pe scară exista un astfel de afiș (poza de mai jos, afișată și la Cetin), am încercat să contactez Distrigaz și să cer lămuriri pe tema asta. Cu alte cuvinte să-i întreb dacă au luat măsuri împotriva unei firme private care se dă drept Distrigaz și în ce calitate pot cei care-au postat afișul respectiv să amenințe cu oprirea gazelor.

 

Răspunsul, venit destul de prompt, a fost următorul :

Urmare mesajului adresat, va informam ca SC Distrigaz Sud Retele SRL nu presteaza operatiuni de tipul celor mentionate in documentul atasat.
Mentionam ca, aceste operatiuni se reazlizeaza prin intermediul unui agent economic, autorizat de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), selectat de consumator.
Pentru clarificarea aspectelor, care fac mesajului dumneavoastra, va recomandam sa va adresati asociatiei de locatari/proprietari a blocului in care locuiti.
In speranta ca raspunsul nostru este clarificator, va asiguram in continuare de intreaga noastra consideratie.

 

Cu alte cuvinte s-au spălat pe mâini de problemă. Și-aș putea să pun pariu că la fel de rapid o să fiu expediat și dacă încerc să ridic problema asta la poliție. În timpul ăsta ăia găsesc fraieri în continuare…

P.S.  Nici din titlu și nici prin articol nu îi acuz neaparat pe cei de la GDF. Doar de o urmă de indiferență vis-a-vis de modul în care unele firme autorizate încearcă să-și facă reclamă. Ceea ce am postat este mai mult o completare la articolul original de la Cetin de pe blog.

5 Comments Distracție cu Distrigaz

  1. Meekuu

    Asta-i altceva. Alea postate pe la aviziere sunt reclame. Ceea ce trimite gdf suez este cu totul altceva. Plus că se poate semna un contract la nivel de asociație de locatari cu o astfel de firmă pentru verificare. Ăia au venit și s-au dat drept “băieții de la gaze” și administratora fraieră le-a postat anunțul în geam.

    Reply
  2. Alex

    Trebuie o mica reclamatie pentru fals, uz de fals, incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala pentru ca folosirea siglei fara drept este un pic ilegal.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *