Vă povesteam zilele trecute cum, nevând ce face, m-am apucat să fac pe troll-ul pe forumul de la emag (având totuși ca motiv o problemă reală a lor și anume stocurile și comenzile ).

Azi m-am apucat să mă mai plimb pe forum și-am dat cu ochii de threadul ASTA. O să fac și un scurt rezumat pentru leneșii care n-au chef să parcurgă tot ce scrie pe acolo.

eMag a avut pe site, la vânzare, un laptop HP cu prețul afișat de 700 RON. Evident o eroare. Dar, pornind de la eroarea asta (nereparată la timp) au reușit să dea destul de rău cu oiștea-n gard. Mai întâi, un client a primit un răspuns de la un consultant eMag cum că laptopul respectiv a fost la promoție și acum nu mai este. Asta o mai fi cum o mai fi. Dar este și mai interesantă partea în care cineva a achitat deja cei 700 RON folosind cardul și ar fi trebuit să primească produsul. eMag a anulat comanda și i-a trimis răspuns clientului că-și va primi banii înapoi pe card.

comanda emag

Am editat eu datele clientului, pe forumul eMag există poza ne-editată.

Eh, în primul caz problema mai poate fi sucită. În al doilea este cam de ANPC faza. Produs comandat, plătit, existent în stoc, conform specificațiilor de pe site. Un magazin care se respectă (își respectă clienții) și-ar fi asumat greșeala și ar fi suportat consecințele. Banii pierduți ar fi fost puțini comparativ cu respectul câștigat. Și cred că-i destul de evident că eMag ar avea nevoie să câștige ceva respect în fața clienților.